![]() |
![]() |
#1 |
![]() Hazırlama Süresi : Yarım saat Bekletme Süresi : En az 5 saat Zorluk Derecesi : Kolay Porsiyon Adet : 6 kişilik Malzeme : 4 adet fleto tavuk göğsü ![]() 1 adet orta boy kuru soğan ![]() Tuz & Karabiber.. Yan Malzeme : Aluminyum folyo. Tamamlayıcı Malzeme : 3-4 adet parmak pide ![]() 6 adet çarliston biber ( kızarmış) 2 adet domates (dilimlenmiş) Maydanoz (dal dal) Yoğurt. Pidelerin Islatılması İçin Malzeme : 1 silme çorba kaşığı salça ![]() 1/2 çorba kaşığı kadar margarin ![]() Biraz su. Yapılışı : Tavuk göğüslerinden 1 tanesini ve kuru soğanı rondoda kıyma haline getiriyoruz ![]() ![]() Aluminyum folyoyu tezgaha serip ![]() ![]() ![]() Son fletoyu da kullanıp ![]() Malzemeyi aluminyum folyo ile sıkıca sarıyoruz ![]() Eti buzluğa kaldırıp eğer o gün tüketilecekse en az 5 saat bekletiyoruz. Etin kolay dilimlenebilmesi için bıçakla kesilebilecek kıvamda dondurulması gerekiyor. Eti keskin bir bıçak yardımıyla ince ince dilimleyip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|