|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-27-2009, 16:48 | #1 |
Zift Karasi ..
D algınım.. Y itik sevdalıklar tüketmişken bi akşam üstü kızıllığında... Ellerini arıyor omuzlarım.. sıcacık... Ve sen ey sevdiğim..En sevdiğim.. Ç ekilen onca hasretliğe rağmen buruk bi ayrılık rengindesin hayallerimde... B ir zamanlar senin üzerine inşaa ettiğim hayallerim vardıya hani.. Ç ok değil belki 10 belki 20 gün sonra zift karası olacak baktığım her yerde... B ir kez olsun dokunamadığım ellerinin sıcaklığını hayal edeceğim elin olduğun gece.. Ve kimselerin duyamayacağı ama beni parça parça edecek ucu bucağı görünmeyen çığlıklar atacak .. Haykırcağım... L anetler edeceğim sana..bilesin.. B ilesin ki giden sendin beni bir kuyuda terkedip .. K i sendin lanet olası lanetler haykıracağım ardından.. E ğer bir gün hatırlarsan adımı.. A ttığın kazığın acılarını yüreğinde.. en derin ve hassas yerinde duymandır Tek dileğim... Ki sen Alçaksın.. Ki ben sana hala Aşığım.. ne yazık... Sen terkedip giden arkasına bakmadan... Ve ben yasını tutan senelerdir sessiz sedasız... Ahh.. S evdiğim demeye utanıyorken hala... N e yazıkkı sevdiğimsin hala en karasından... K ara bi sevdaymış benimkisi ömür boyu yüreğimde taşınan... Kapkara bir leke olmuşsun artık geçmişin sayfalarını karalayan... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|