sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > TARİH - KÜLTÜR ve SANAT > Aşk, Sevgi ve Evlilik
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 12-12-2008, 16:59   #1
Kullanıcı Adı
Hasret
Standart Yüzünü Yanımda Taşıyorum

Neler hayal ettim bugün,beyaz perdede film seyrederken yanımda oturduğunu düşledim,ellerinden tuttum o güzel ellerinden.Taktığın yüzüğü çıkarıp yüzüğün altında kalan izi öpmeyi nede severdin...Ben hala sendeyim ve hala yüzünü yanımda taşıyorum.Ne çok sevmişim seni ben hemde ne çok.Aşık olmamışım senin gibi içimden sevmişim , bütün olumsuzluklara rağmen seni hayal etmişim ömrümde.Her kelamını dost bilmiş her halinde sana hal olmuşum...Belki bundandır hani ben senin beni sevmeni sevdim ya oysa ben seni bunca parçalamışlığına rağmen sevmekteyim.Karanlığa atıyorum kendimi bir banka oturuyorum işte öylece yürümekteyim.Bir boşluk hani senden geldi ya sende kalmayan kocaman bir boşluk işte onu da alıyorum yanıma birlikte yürüyoruz konuşuyoruz onunla.Onu imtihan ediyorum birinci soruda takılıyor cevaplayamıyor senin yaptığın gibi donup kalıyor.Ben tekrar soruyorum aşkmı sevgimi ?
Bunu cevaplıyor sevgi emektir o sana aşık olmuş sevseydi gitmezdi diyor.Utanıyorum yüzüm yüzünle birlikte yere eğiliyor.Ben hani seni savunamıyorum ya yeterli gelmiyor sana kötü demesinler diye içsel buhranlarıma devam ediyorum.
Masada oturuyorken adın geçti yabancımmışım gibi o anda düşünemedim.Bilselerdi benim hergün her saat seni daha da çok sevdiğimi kızarlardı belki bana.Ben yorulmadımki seni sevmekten yorulduğum tek şey en yakınınken uzağından seni seyretmek...İhanetini hiç saymıyorum bile hiç aklımda değil uyanacakmışım gibi geliyor ve uyanacaksın gibi...Hani bensiz bir sayfa aç kendine dedin ya katı yürekli olduğunu hiç bilmemiş hiç rastlamamıştım.Senden sonramı hep seninle düşündürdüğün için bana,bunu başarabilmem kolay olmayacaktı seninki gibi...Hani insan kıyamaz ya sevdiğine bende sana kıyamıyorum bulunduğun yerde mutsuz olduğunu hissediyorum bir yanın acıyor sanki.Boşluğumla ben hergün konuşuyorum sevgili, kulaklarını çınlatıp seni çekiştiriyoruz o seni sevmiyor bense seni hapsediyorum.Yüzünle yüzümü yere eğen seni,boşluğa koyuyorum...
Hasret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)