sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > TARİH - KÜLTÜR ve SANAT > Aşk, Sevgi ve Evlilik
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey .

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Okunmamış 12-08-2007, 18:34   #1
Kullanıcı Adı
*fanii*
Standart Yoksa boynuzlanıyor musun ?

Okuyun ve aldatıp aldatmadığına siz karar verin...
İlişkiniz son zamanlarda çok iyi gitmeye başladı. Hatta o kadar iyi ki siz bu kadarının fazla olduğunu düşünmeye ve acabaya aldatılıyor muyum sorusuna cevap aramaya başladınız!

Okuyun ve sizi aldatıp aldatmadığına siz karar verin...

• Sevgiliniz ihtiyaçlarınıza her zamankinden daha çok önem vermeye başladı. Bu sizi aldattığı için hissettiği suçluluk duygusunun tetiklediği bir davranış biçimi olabilir.

• Her buluşmanızda başka bir hediyeyle geliyor. Bunlar işlediği suçu kendi içinde hafifletmek uğruna size aldığı ‘suç hediyeleri’dir.

• Onun bazı davranışlarından rahatsız olmaya başladınız. Belki ortada kötü giden hiçbir şey yok ama siz kendinizi onunlayken hiç iyi hissetmiyorsunuz. Böyle bir durumda içgüdülerinizi takip edin. Onun alışkanlıklarını ve rutinlerini sizden daha iyi bilen kimse yok o yüzden bunlarda oluşan herhangi bir değişikliği fark etmeniz an meselesi.

• Sürekli kavga çıkartmaya başladı. Her şeyi o kadar abartıyor ki en küçük bir tartışmada kapıyı çarpıp gidiyor. Acaba bu küçük fırsatları diğer sevgilisini görmek için mi kullanıyor?

• Sizin yanınızdan ayrıldığında çok enerjik görünüyor fakat sizinle birlikteyken çok düşünceli ve mutsuz. Eğer diğer sevgilisiyle uzun zamandır beraberse o zaman iki ilişkisini de güzel bir şekilde yürütmek isteyecektir. Fakat diğerinde çıkan herhangi bir problemi sizinle olan ilişkisine yansıtacaktır.

• Artık sizinle fazla konuşmuyor. Size karşı çok soğuk davranıyor.

• Herhangi bir alışkanlığını değiştiriyor. Örneğin pop müziğe bayılan erkek arkadaşınız birdenbire rock müziğe ilgi duymaya başlıyor. Bunun nedeni o müzik türünden hoşlanan başka bir kız olmasın?

• Sevgiliniz bir zamanlar çok beğendiğini söylediği huylarınızı eleştirmeye başladı.

• Ne söylerseniz söyleyin onunla ilgili olarak dile getirdiğiniz her şeyi kötü bir şey olarak algılamaya başladı.

• Artık size ‘seni seviyorum’ demiyor.

• En sevdiği elbiseyi giydiğiniz zaman bile size ne kadar güzel olduğunuzu söylemiyor.

• Sizinle vakit geçirmek yerine arkadaşlarını tercih ediyor.

• İlişkinizin geleceği konusunda bir şeyler konuşmaktan kaçınıyor.

• Sizinle sevişmek yerine kitap okumayı ya da TV izlemeyi tercih ediyor.

• Sizinle duygusal dünyasını paylaşmayı reddediyor. Ona ne olduğunu sorduğunuzda ise bu konu hakkında konuşmak istemediğini söylüyor.

• Sevişirken sanki başka yerlerde geziniyor.
*fanii* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 12-08-2007, 18:37   #2
Kullanıcı Adı
elas

o kadar da aşırı diğil bazıları aşırıya kaçmış sanırım onlara cvp veremicem
elas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 12-09-2007, 02:28   #3
Kullanıcı Adı
osq

aa ne münasebet ! bizde asayiş berkemal
osq isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 12-09-2007, 02:40   #4
Kullanıcı Adı
_SoN_

Alıntı:
• Sevişirken sanki başka yerlerde geziniyor.
usta ben burayı anlamadım
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 12-09-2007, 01:22   #5
Kullanıcı Adı
osq

Alıntı:
_SoN_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

usta ben burayı anlamadım
yani başka şeyler düşünüyor efendim belki de başkasını!! ıkkkksss:S
osq isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)