![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() YEPYENi ESPİRİLİ HAZIR SMSLER
-------------------------------------------------------------------------------- Hey senin hattın turkcellmi? Bizim abonemisin ? Eger bizim abonesinse EVET de? Tamam tamam inandım sana. Şey diyecektim, Bizim delikanlı bir abonemizin sana selamları var. ****************************** ****** Bu mesajı okuyunca Telefonunuzun beyin ölümü gerçekleşecek, 60 saniye sonra Kendini imha ederek aramızdan ayrılacak. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER... (EL-FATİHA) ****************************** Senin çağrıların Benim ağrılarım Benin mesajların Benim yakarışlarım Senin e-postaların Benim hastalarım Şu an ameliyattayım Seni sonra ararım. ****************************** Cebimde telefon, Telefonumda bataryamsın. Kalbimin antenisin. Ömrümün tükenmeyen kontörüsün. Bir gizli numarasın rehberimde, Bana cennetten gelen bir mesajsın CANIM ****************************** Aşk bir yonca, Duman dolu baca, Yok bizim damda atmaca, Uçar gider hava kararınca, Bundan ne anlasın karınca, Aşktan anlamaya başlayacaksın, Bu mesajı alınca... ****************************** ÖNCE AKLIMDAN GEÇTİ. SONRA MENÜYE GİRİP MESAJLARI BULDUM VE MESAJ YAZ BÖLÜMÜNE GİRDİM. BU AŞAMALARI GEÇEREK SANA BU MESAJI YOLLADIM. BU ZOR BİŞEY DEĞİL SEN DE BANA YOLLA... ****************************** ********** AYRI BİR ZEVKİ VARDIR. RUHUNUZU ISITIR. BU İŞ İÇİN EN GÜZEL YER BANYODUR, AMA İSTENİRSE AYAKTA KOLTUKTA VE YATAKTA DA YAPILABİLİR. SİZ DE MUTLAKA ŞARKI SÖYLEYİN. ****************************** Bu mesaj hiçbir suretle size gelmemiştir. Aslında başkasına gönderilme amacıyla yazılan bu mesaj, Adresi tam olarak tarif edemedigimden size gelmiştir. Mesaj bana gelmiş olmalı diyebilirsiniz! Çünkü mesaj mesaja benzer. ****************************** YIL 363 GÜN BİR AY 36 GÜN HAFTA İSE 5 GÜN İNSANIN 25 SAATLİK GÜN İÇİNDE TAKILDIĞI, MERAK ETTİĞİ SORULAR OLABİLİR. BU NEDENLE BENİ İSTEDİĞİN ZAMAN ARAYABİLİRSİN. ****************************** Ertelendim hayattan Today git tomorrow gel dedi my'a. Tam da hayata küsmeye start'mıştım ki You çıktın karşıma. seni heart'ımda saklayacağım. Ben you love'yorum. ****************************** Fırtınanın koptuğu Yağmurlu bir günün Karanlık gecesinde, Tenha bir sokakta, Saat 12 surlarında, Başın yukarda, Gezmeyi bırak ta evine git. Seni merak etmesinler. ****************************** Bende bir can var Kedide 8 Bende iki ayak var Kedide 4 Bende vefa çok Kedi ise nankör. Bak ben hayvan olmadığımı kanıtladım. Sen de aklını kullan Hayvandan farkın olsun ****************************** Seni artık aramam Mesaj da yollamam Numarını yavaş yavaş Unutmaya calışacam. En sonunda numaranı da Rehberimden silecem. Artık yeni numaranı rehberime ekleyecem. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|