sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 12-13-2014, 21:14   #1
Kullanıcı Adı
kavazaki
Standart Yeni Nesil Dedektör Sitesi

Dedektör sitemiz www.geomekatron.com hizmetinizdedir.

Peki Dedektör nedir ?
Tahmini 1.600.000 $ değerinde altın ve gümüş eserler bir hazinesi tarafından, Staffordshire, İngiltere keşfedildi bir mağaza satın ****l dedektörü ile bir hobisi Perşembe yapılan duyuruya göre,. 2003 yılında, Emily Yoffe "ile kendi Dalliance chronicled dünyanın en kötü hobi "ve o kendi bulmadan önce onu dedektör emekli neden açıkladı Staffordshire definesi . Ben yaz benim ****l detektörü getirdi tatil-bizim tatil için eğlenceli ve kar eklemek için Maine-umuduyla, Washington, DC sürdü. Ben ev yolculuğu için bagaja paketlenmiş olarak, benim normalde düşünceli kocam bu benim son eğlence hakkında söyledikleri: "Şimdi, ****l tespit olduğunu aşırı ve BT iğrenç bir aile bölüm olarak bunu düşünecek-biz ÜSTÜ'S bana inan Bir Pat Conroy romanı dışında bir şey gibi, arkamızda koymak ve tekrar görüşmek asla gerektiğini söyledi. " Emily Yoffe bir düzenli Slate katkıda. O yazıyor Sevgili Prudence sütun. Ben potansiyel canice, dünyanın en kötü hobi-sinir bozucu, tekbenci olarak tespit ****l düşünmek gelmişti doğrudur. Bu kez, bebeğim, ben gidiyorum: Ama benim Bounty Hunter Tracker IV güç düğmesini açık ve yeni toprakları üzerine salladı her zaman, ben Bill Bennett 500 $ yuvası olduğunu çekerek önce hissetmiş olmalı nasıl anladığını itiraf etmek zorunda kaldı Büyük puanı çarptı. Ben İnsan Guinea Pig, ben şeyler insanların merak ama onlar için yapacağını başkasına diliyorum yaptığımız sütunun son bölüm için dedektör tespit ****l başladı. Ama ****l tespit bizim aile aslında bile Slate teşviki olmadan, yapmak istediğim bir şeydi. Aslında, benim kızımın fikriydi. O elmas yüzük ve diğer şaşırtıcı hazineyi söz onun doğum günü 7.-o görmüştü TV reklamı için bir ****l detektörü istedi. Kocam ve ben bir orijinal seçimi ve hatta bir şey-yanında geç hepimiz zevk verebilir uyku olduğunu düşündüm. Sonuçta, bulmak ve size ait olmayan bir değerli nesneyi tutmak arzusu daha evrensel ne olabilir?
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 06-06-2015, 06:56   #2
Kullanıcı Adı
intechguvenlik

Çok güzel başarılarınızın devamını dileriz
kamera sistemleri
intechguvenlik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 06-26-2015, 18:41   #3
Kullanıcı Adı
StarDust

başarılar iddaa tahmin sitesi
StarDust isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)