![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() - alooov! mahmud!
- yanlış numara beyefendi.. - mahmudu ver. - mahmut yok, yanlış numara. - sen kimsin ? - yanlış numara beyefendi yanlış yeri aramışsınız - haa. *çat* , - aloo! mahmud! - ...mahmud yok beyefendi - mahmud nerde ? işe mi çıktı ? - yok beyefendi tekrar yanlış aradınız - neresi orası ? - yok burda mahmut filan.. yanlış aramışsın işte - *çat* , - mahmud! - beyefendi hep aynı numarayı ararsanız hep yanlış olacak, düzelmeyecek ki... - kaç orası? - 021228339** - eee tamam.. mahmudun numarası - hayır beyefendi son 9 yıldır benim - sen kimsin ? - sana ne be! - *çat* , - alooov! - yahu beyefendi.. yok işte.. olmuyor.. yanlış not almışsınzı numarayı! - ben hasan! - aferin. eee ? - mahmudu ver! - gidin fihristten bakın.. 118 'den sorun numarasını arkadaşınızın. internetten bakın dicem de, pek sanmıyorum - ne interneti ? - öfffyanlış numara arkadaşım, yeter - yaauu.. yavvv.. üfff.. *çat* , - alooov! - yeter be öööfff. - yine mi sen ? - heralde ben! hep aynı numarayı arıyorsun.. nasıl doğru düşsün ? - ama orası mahmudun - değil ulan değil. - yok mu şimdi ? - vardı da kalmadı elimizde. yarın gelir. daha yeni bitti stokta. - ne ? - yok bi şey - *çat* , - alooov, mahmud ? - mahmut nişanlısıyla galapagos'a kaçtı. - nereye ? işe mi ? - yok.. evrim geçirip gelecekmiş. sıkılmış maymunlarla yaşamaktan. - evrim kim ? - sen tanımazsın. darwin var ya, zeytinburnunda.. onun dayı oğlu. - mahmut'un dayı oğlu musun ? - hayır ben mahmutumun geyşasıyım. - ayşası mı ? ayşaaa ? - böğürtlen be böğürtlen. su aygırları. traleybüs. - *çat* , - aloov! mahmud ? - mahmut işe çıktı hasan abi. - ne zamana gelir ? - vala gelmez heralde bugün - haa.. *çat* - *oh bee* |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() komikmiş volla
![]() |
|
![]() |
![]() |