|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-12-2008, 11:33 | #1 |
yalnızlığa alışamadım
yalnızlığa alışamadım
Sensiz başlayan yalnızlığım Yine sensiz bitecek Ama içimdeki umut hiç tükenmeyecek Gelmeyeceğini bile bile Bu kalp hep seni bekleyecek Unutma sen gelmedikçe Ve ben seni bekledikçe İçimdeki her duygu Sensiz, yalnız günler geçirecek Yalnız geçen karanlık gecelerimi Ay gibi aydınlatıyorsun Tek başıma üşüdüğüm zaman Güneşim olup beni ısıtıyorsun Kaderime yalnızlık ve sensizlik yazılmış Sen olmasan da ben seni sensiz yaşıyorum Halime isyan ediyorum Biliyorum bunu ben hak etmiyorum Ama sana ulaşmak için Her şeye katlanıyorum Bu uzun yolculuğa yalnız başladım Şimdide yalnızım Ve eminim yalnız bitireceğim Camdan dışarı bakıyorum Senin hayalini görüyorum ve onla avunuyorum Ama yine de yalnızlığıma çare bulamıyorum Senin yerini kimse dolduramadı ve dolduramaz Benim ihtiyacım olan tek şey sensin Yalnızlığımı terk edip Seni geri istiyorum Seni rüyamda görebiliyorum Ama ben gerçek seni istiyorum Pişman olduğumu, acı çektiğimi Seni beklediğimi biliyorsun Neden geri dönmüyorsun Affet beni değerini çok geç anladım Ama seni unutamadım Dön artık çok pişmanım Sensiz yaşadığım yalnızlığa alışamadım |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|