03-17-2009, 14:51 | #1 |
Yakılmış Mektup
Sana bu mektubu uzaklardan yaziyorum
Adresini coktan unttum Bir siirin sisesine kalbimi koyup sulara birakiyorum Ah benim eski türküm Ah benim hazin öyküm Yanlisim, yenilisim Ne yaptimsa seni mutlu edemedim Oysa, bir kemanin vardi birde sen Acimadin, ezdin beni, üzdün hic acimadin Yavrusuna yanan bir anne gibi Icime gömdüm depremlerimi Ceketimi alip gittim Derin derin ic cekisim bu yüzden Inadina suskumdum oysa Inadina vurgun gec uslandim Sen görmedin ama Alti mosmor gözlerimde islandim En cok istavriti severdin SIKIP limonu maydonaza saraba vururdun hani Eski bir kasette bizim sarkimiz Alip götürdü seni salas meyhanelerde Ve kumsaldaki ayak izlerinde Kirilan hayallerim ümitlerim Ve seni bekleyisim her yagmur aksaminda Daha mutluyduk o günler herseye ragmen özgürdük Kitap alacak paramiz olmasa da Ucuz tütün icsekde pahaliydi düslerimiz Ne kadar cok isterdim bu sarkimi duymani Kanayan bir gül misali Saclarina takdigim suskun cigliklariyla inleyen su kemani Ki, her notasi ödesmenin ve hayatla yüzlesmenin katrani Hatirlarmisin, parasiz kalmistikda bir gün Kardesinin kumbarasini bosaltip konsere gitmisdik Imzasini almistik sevdigimiz sarkicinin Birlikte fotograf cektirmistik Bir sise gazosu ve kasarli tostu bölüsmüstük Hey gidi hey ! Azmi siir yazdik ders kitablarina Ötobüse biletsiz mi binmedik Komaya mi girmedik her Besiktas macinda Simdi bir hastene aksaminin yorgun penceresinde Maziye dalip dalip gitmelerimsin artik Ne kemanim var yanimda nede sen varsin Mevsimlerden hüzün aylardan pismanlik ve karanlik Sen ki bu mektubu saklayacaksin Öpüp öpüp koklayacaksin belki Ve artik gelmedigimi bile bile bekleyeceksin Ah benim eki türküm Ah benim hazin öyküm Yanlisim, yanilisim Seni hic üzermiyim Ben bu mektubu defalarca yazmisim Defalarca yakmisim .... (Almanya 30.01.2001) |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|