![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() sen gidiyorsun yine
ve yağmur içime yağıyor sessizce ne diyebilirimki elveda diyene tek şey yapabiliyorum acizce bak avuçlarımı kokluyorum hasretinle bakıyorum yine aynaya gözlerimde kalan son hayalinle yeniden canlanırmı diyor bedenim [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] ![]() [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] son gülüşün bir yağmur gibi düşünce kuruyan hücrelerim zerrelerine kadar doyar elbet sen damla damla sinince bedenime yağarken yağmur,sensizlik içimde bir çağlayan daldırıp bir kadeh sana sunsam şarhoş oluyor senden kalan her canlı an öyle hızla çarpıyorki yalnızlık bedenime sonunda bizden kalan yalnızca bir kazazede gözümdeki ayrılığın kurduğu bir senaryo cama yapışıtırıyor bedenimi oynamak için bu son perdeyi buğulu camlara adı yazdırııyor sensizlik sinmiş parmak uçlarım dans ediyor içimde kalan hasretinle sevgin senli günlere virgül koymak isterken sensizlikle koyuyorum son noktayı sevgimize sessizce alkış tutuyor bize yağmur oynanan son perdeye , yalnızlığınsa hazin öyküsüne [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] alıntı |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|