VİTAMİN DESTEĞİ İLE ŞİFA
Çocuğum dünyaya geldiğinde onun diğer çocuklardan bazı eksik yanlarının olduğunu görmem beni çok korkutmuştu. Hemen eşimle birlikte bir çocuk hekimi bulduk ve kızımın vitamin eksikliği çektiğini anladık. Aslında bu durumlarda yaşı biraz büyük olsa meyve ve diğer yiyeceklerden yiyerek vitamini doğal yollardan alabileceğini biliyordum, fakat şimdi ne yapacağımızı bilmiyordum. Doktor bey bu hastalığın çaresinin vitamin takviyesi yapılarak hallolabileceğini söylediğinde biz derhal doktor beyin söylediği
Nutraxin’den alarak kızımıza vermeye başladık
Nutraxin etkili bir içeriğe sahip olsa gerek ki doktor bey hastalığın seyrinin hızla iyiye doğru gittiğini söyledi. Başta bunun bir ilaç olduğunu zannederken bir vitamin takviyesi olması bizi de rahatlattı. Daha sonraları annemde vitamin eksikliği meydana geldiğinde ise direk
Nutraxin’den şaşmadık ve annemin de vitamin takviyesi ile hastalığının normal seyrine dönmesine yardımcı olduk. İçeriğinin bitkisel olması da ayrıca sağlık açısından daha iyi olduğunu düşünmemi sağladı.
Nutraxin’in farklı ürünlerinin de olduğunu ve bunlarında iyi olduğunu arkadaşlarımdan da duydum .
Nutraxin hem ucuz hem de derdimize deva oldu.
Nutraxin.com.tr |
Gıda takviyesi