![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() abi uyan
-ha hmmpf nooldu lan? -abi kan araniyormus bizim dolaptakinden veriim mi diye sorcaktik ondan seyettik? -la olm bi s.. git allasen! - bak yine üstü acik yatmissin cocuum pijamalarini da giymemissin gece soguk olur hadi kalk da pijamalarini giy evladim. - ya anne bi git ya vampirim ben vampir! - ol yavrum ben olma demiyorum ki bak cam da acik üsütürsün hadi annesinin kuzusu o dislerini de fircala biraz bak sapsari. - of ya! -vampir koş annen kötü yola düşüyor! -ya havle ve la kuvveten kardeşim sana kaç kez söyleyecez emrah yan tabutta yatıyor diye. hay ben o emrah'ı ısırıp vampir yapanın... -şşş şş ogluuum -hmmnıskm, hıı? -yavrum kalk, kanını içmeden yatmışsın, kızlar beğenmez büyüyünce.. -haa (luk luk luk) Nan ! Napıyon sen ? - Konuştuğumuz gibi kazığı çakıyom vampire abi - Allahın malı o nası kazık çakmak öle.. Kazığı vampirin dötüne mi sok dedik sana angutların lordu.. - Anaaa aa aabi uyandı bu - Hah ! Şimdi zıctık işte İnşallah kazığı yalamışsındır.. - hayatıım uyan! salondan tıkırtılar geliyo.. * yarasadır hanım yarasa hem.. ne salonu nan mahsendeyiz biz - gün yüzü göstermedin zaten bana * gün yüzü görürsen erirsin - bıktım senin bu mazeretlerinden * hişşş selamün aleyküm abi -hö ne kimsin nan sen -abi beni blade yolladı hani gündüz yürüyen -blade -hea o da söledi adımı duyunca 3.5 atar diye -ne istiosun -kahve bitmişte fazla var mı diye soracaktım -ebenin -oğlum kalk hadi arkadaşın geldi +bu kim ya -bahçede oynuyolardı bende ısırdım oynayın diye +sağol anne |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|