![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() uyuyomusun...?? şimdiye kadar uymadım ama birasdan şeytana uyacam uyuyomusun...?? yoo..uyumuyorum amuda kalkıyorum uyuyomusun..?? yoo ..oturuyorum... uyuyomusun....?? cevabını bildiğin soruları neden sorarsın anlamamkii uyuyomusun...?? sence? uyuyomusun -hatta horluyorum. -uyuyomusun -yok gözlerimi dinlendiriyorum. (klasik cevap) -uyuyomusun -hayır çalışıyorum -canım oğlum dersmi çalışıyosun -yok yaa uyumaya çalışıyorum. -uyuyomusun -bi rahat bırakırsan uyuyacam inşAllah. -uyuyomusun. -asıl sen uyuyosun kocan seni aldatıyo ( oh be artıq gider ). -uyuyor musun -.... -uyuyor musun ismail -.... -ya ismail uyuyor musun ses ver -.... -ismail sen beni artık sevmiyorsun uyuyor musun -evet -nasıl konuşuyosun o zaman -uyur konuşurum ben -oha -uyuyor musun -uyumak ya da uyutmamak işte bütün mesele bu - ha ! -git başımdan başlatma belana uyuyor musun? -hayır, sen? - uyuyor musun? - hemen hemen her gün. - uyuyor musun? - dum, buyur? uyuyomusun? yok çay demliyom sende istermisin uyuyormusun hayır bılaşıkları yıkıyorum uyuyormusun sen uyandırmadan önce ewettti ama artık uyumuyorum -uyuyormusun -hayır yenı bı seneryo geldı ona calısıyorum -aa ne guzel konusu ne -uyurgezer bı canının anıları -hadı ya ılgınc e sen uyuyarak nasıl calısıyosun -uyumuyorum dedımya -he taam role calısıyon ee sen hep uyucanmı bole -hayır bırazdan kalkıp kesıp bıcmeye baslıcam -nasıl yanı -du bı bekle gostercem - nere gıdıyon -mutfaga -nıye - bıcaklar ordada ondan |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|