![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ajda pekkan
naber çıtır? ibrahim tatlıses allah cezanızı verecek bülent ersoy ablan kurban olsun sanaa ece ergen hayatım yine benim telefonumu almissin.. annen.. ayşe hatun önal çeksene ayol elini bill clinton ahh monica ahh süleyman demirel binaenaleyh , merhaba çağla şıkel tostunu ye ama kimseye söyleme clark kent gömleğin düğmelerini kontrol etmeyi unutma. emrah yiğit anam, çilekeş anam, ayrılamaaaaaaaam Mustafa Topaloğlu merhaba dunyali biz dostuz Bill gates hatasız windows yap emrah bugün annen için ne yaptın? laz ziya neesriiiiiihiiiiiin reha muhtar tüneli kaçmak için kazmışlar banu alkan sim karti takin :muck: kaya çilingiroglu 376 dasın devam devam :lol: nihat doğan : ben o kuaförüüü... banu alkan : çalarsa yeşil tuşa bas.. ahunun ex aşkı : ahuuuuuuuuuu!!! ... sibel can : tangalı yakalananlar ünlüleriyiz biz zamanımız geçmez!!... seda sayan : bugünüde kazasız dövüşsüz geçirirsek yarın yine açıcam.. vildannnn - daha iğrencini yapabilirsin reha muhtar - telefonu açmadığım için kapalıydı h.avşar - bugün hangi konuya el atsam, buldum brad pittin poposu petek dinçöz - 3 annem var, 2.hülya 3.gülben sibel can - bugün neremi açsam müslüm gürses - açıl susam açıl , açılsana sevda demirel nededin sen nededin sen şraaak tarkan cişim geldi yine yaw banu alkan kendi telefon nosu (0555.........) (noktalı yerleri biliom ama söylemem) meriç ahuuuuuu ajkııııım aaaaaa |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|