![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() CEM YILMAZ: Gora'yami gidecegiz yoksa Arog'ami??? isterseniz benim arabalardan birtanesiyle mesela Ferrarim ile gidelim???
AZRAiL: La Sosyete şebeği ! Ben Işık hizindan daha hizliyim.Seni gülmekten öldürecegim ve araba mezarligina gömecegim. FATiH ÜREK: Ayol buraya kadar zahmet etmeseydiniz,msn de görüsürdük,webcam acardim size. AZRAiL: Senin msn hacklenecek simdi.Camini degil canini ac bakalim,hadi hadi hadiiiiii!!!! BEYAZ(BEYAZIT ÖZTÜRK): Azrail Bey;ben Azrail'in R'sini söyleyemiyorum,özürlüyüm,benim canimi bagislasaniz??? AZRAiL: Sen simdi Ahiret'in R'sinide söyleyemezsin.Neyse zaten birazdan dil derdinde degil can derdinde olacaksin. MÜJDE AR: Fakat daha gazozumu bitirmemistim!!! AZRAiL: Müstakbel askin Zebani Bedri seni bekliyor,o acar senin gazozunun kapagini. TV STÜDYO SEYiRCiSi: Kahvalti bile yapmadan geldim stüdyoya,karnim gurulduyor,birseyler atistirsaydim bari??? AZRAiL: Reyting vaktin doldu.Merak etme Seda Sayan ablan cok cömerttir,bedava Helva pisirir senin icin. OKAN BAYÜLKEN: Bana muz,findik,fistik,kabuklu yemis getirdinizmi??? AZRAiL: Hayir maymuncugum,senin evrimini tamamlamaya geldim. AHMET NECDET SEZER: Fakat siz benim Özel Alanima giriyorsunuz,burasi Kamusal Alan degil. AZRAiL: Farketmez.Sende birazdan benim Kamusal Kaynar Kazanima gireceksin. AHMET NECDET SEZER: Ölüm ilanim sadece Cumhuriyet Gazetesi'nde yayinlansin. AZRAiL: Emrin olur.Cenaze Namazi'ni da Ilhan Selcuk kildirsinmi??? Abdullah Gül'de pamugunu tikayacak zaten. DENiZ BAYKAL: Sizi kesin olarak Tayyip veya Sarigül göndermistir.Bu gelisinizede muhalefet ediyorum ve HAYIR diyorum. AZRAiL: Ben Tayyip'e de Sarigül'e de benzemem.Zaten birazdan MORGÜL olacaksin. ZEKERiYA BEYAZ: Az sonra DOBRA DOBRA Magazin Programi'na katilacaktim.Erteleseniz biraz??? AZRAiL: Bende sana dobra dobra söyleyeyim bari;tavuk kurban etsende benden kurtulamazsin.Zaten gidecegin yerde bütün baldiriciplak artistler dolu,orada ATESLi fetvalar verirsin burnundan fokurdayarak. iLHAN SELCUK: Domuz seklinde karikatürünü cizdigim tesettürlü kizlar hakliymis,Azrail varmis gercekten. AZRAiL: Seni birazdan KEFEN TESETTÜRÜ'ne sokacagim.Zebanilerde kaynar katrandan Kara Carsaf giydirecekler sana. NECMETTiN ERBAKAN: Önce Tayyip'in canini al,sonra benimkini. AZRAiL: Sendemi hocam ya sendemi!!! La havle vela guvvete..... TAYYiP ERDOGAN: Geleceginizi Amerika'ya haber vermismiydiniz??? AZRAiL: Amerika simdi cok mesgul,Bush'un lesini gömme törenindeler.Ah Tayyip Ah! Allah'tan alnin secdeye geliyor.Neyse can cikinca huyda cikar zaten. DEVLET BAHCELi: Beni idam etmeyemi geldiniz??? AZRAiL: ip kullanmam. YASAR BÜYÜKANIT: Sözdemi geldiniz özdemi geldiniz??? AZRAiL: Bende sözde degil özde Azrail'im.Takiyye yapmam ben. YASAR BÜYÜKANIT: Fakat DÜKKAN KAPALI!!! AZRAiL: Farketmez,birazdan Dükkaninin Ruhsati tamamen iptal olacak zaten. YASAR BÜYÜKANIT Geleceginizi e-muhtira ile haber verseydiniz keske??? AZRAiL: Ben klavye delikanlisi degilim,reelde yaparim yapacagimi. YASAR BÜYÜKANIT: BBG EVi'ni seyrediyordum simdi,biraz erteleseniz??? AZRAiL: Mehmetcik CANLI YAYINDA Reyting PATLATMASI yapiyor zaten,senin yerini alacak vatan evladi cok.Kandil'in Mübarek olsun. SiBEL KEKiLLi: Yeni film cekmeyemi gidecegiz??? AZRAiL: Evet,Cehennem Platolari'nda rol arkadaslarin seni bekliyor.Atesli sahnelerin cekimi var. TALABANi: Aaaaaa,böyle oryantal kiyafetimlemi götüreceksiniz beni??? Hemde kedimide yanima almaliyim. AZRAiL: Bu kivirmalar bana sökmez dansöz.Sen kedini banan bile vermezsin.Hadi miyavla bakalim simdi. BARZANi: Habur Kapisi'ndanmi giris yaptiniz??? AZRAiL: Lan Kubur Faresi!! Bende seni simdi Habur Kapisi'ndan cikis yaptiracagim,Kubur Kapisi'na sokacagim,..ok yemeye orada devam edersin. RAHSAN ECEViT: Hapisteki mahkumlarin hepsini affetmistim,sizde beni affetseniz??? AZRAiL: Ben senin kocan degilim,o islere Bülent bakiyodu. SÜLEYMAN DEMiREL: Azrail vardida biz yokmu dedik??? AZRAiL: Son nefesinde bile politik oyunlar yapiyosun.Hadi gel,seni tahtadan dört kollu secim sandigina bindirecegim. APO(ABDULLAH ÖCALAN): Ayol siz yeni heybetli gardiyanimmisiniz??? AZRAiL: Lain Lavuk!!! Abaza Zebani Gardiyanlarin seni bekliyorlar,vibratörünü yaninda getirmene gerek yok. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|