sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞLENCE - MUHABBET-YAŞAM > Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 11-09-2007, 07:05   #1
Kullanıcı Adı
Kalpsiz_
Talking Ünlülerden Gaflar

Yarılayaman!.. (senecart gönderdi...)
Muhabir: Yaşanmış bir şey mi?
Ayşe Hatun Önal: Evet yarısı yaşanmış yarısı da yine yaşanmış...
(Yazdığı şarkı sözü "Ayılık var senin hamurunda" ile ilgili sorulan soruya matematiksel bir cevap veriyor!..)

Araya oturtuver... (Mustafa Erşepçiler gönderdi...)
Murat Birsel: Peki sizin ses tonunuz ne (soprano, mezzo soprano)?
Tuğba Özay: Valla La ile Mi arasında bir yerde, ama La'ya oturacak gibi gözüküyor...

Sanaman!.. gülay gönderdi...)
Yarışmacı: Bir kamu kuruluşunda hemşireyim...
Trilyon Avı sunucusu Zafer Ergin: Hemşirelik eğitimi aldınız zannediyorum...

Sıfat olarak "ekmek" (ranbo gönderdi...)
Kızlar masası: Ek!..
Serdar Ortaç: Tamam 'ek' ten şarkı üretecek erkekler masası. Ama ben onu 'ekmek' olarak kabul ediyorum...
Tuğba Özay: Ekmek olmuaaaaaz!..
Serdar Ortaç: Ya yediğimiz ekmekten bahsetmiyorum, bir şeyi ekmek gibi...
Tuğba Özay: Ha tamam o zaman, sıfat değil fiil yani tamam. Sıfat değilse tamam fiil olur yani. Tamam sıfat değilse fiilse tamam diyorum...

Aha budur!.. (sükrü ozan gönderdi...)
Haşmet Babaoğlu: Ben gerçekten Türkiye'de sizin kadar sporun her dalından anlayan spor yazarı görmedim...
Hıncal Uluç: Biz Kenan'la olimpiyatçıyız aslında Haşmet...
Haşmet Babaoğlu: Tamam işte, ben spor yazarı diye ona derim işte...

Hah!.. (zeynepp89 gönderdi...)
Serdar Ortaç: Horozla tavuk yan yana gelince ne olur?
Arto: Civciv çıkar!..

İnanaman!.. (Cehennem Yüzbaşı gönderdi...)
Serdar Ortaç: Siz bir assolistsiniz Arto Bey...
Arto: Evet ben bir assolistim, ıhı ıhı ıhı...

Yapabilite... (mogongo gönderdi...)
(Ekmek Teknesi dizisinden)
Savaş Dinçel: N'apıyosun hanım?
Şermin Hürmeriç: Üşüyorum...

Düz... (lawboy gönderdi...)
(Passaparola'nın Star'da yayınlanan tekrarlarından)
Metin Uca: Dünyaca ünlü, havada akrobatik hareketler yapan tamamı Türklerden oluşan gösteri grubunun adı, T, T1, T2?
Yarışmacı: Kuş!..

Pek hoş... (Ciélito gönderdi...)
Yüksel Ak: Geçinemiyoruz, o yüzden boşanıyoruz...
Murat Birsel: Ne güzel!..

04.01.04

Öldüremen!.. (bir_çuval_incir gönderdi...)
"Konuşmayın! Ağzınızı öldürürüm!.." => Serdar Ortaç (Muhtemelen "ağzınızı yırtarım" demek istiyor)

Nedir? (DeLiCeRi gönderdi...)
"Merhum Kurt Cobain" => Ntv dış ses

İdare eder... (dtcibay gönderdi...)
"Tamı tamına 102 metre!.." => Alişan (Programına çıkarttığı bıyık rekortmeninin bıyıklarını ölçtükten sonra)

Geçiriver... (efe.c gönderdi...)
"Biz senin klibinde oynayalım, sen bize geçir!.." => Esra Eron (Arto'ya)

Bekleriz... (evr gönderdi...)
"Evet, tam bir hafta sonra kasetim çıkıyor ama önce kısa bir reklam arası..." => Kibariye (Pazar Keyfi’ni sunarken)

Tüh!.. (rotring gönderdi...)
"Detroit Pistons'un yaptığı tüm ataklar ellerinde patladı..." => Kaan Kural

Balina misali... (NaBeR gönderdi...)
“24 saat yüzebilirim...” => Banu Alkan

5 vakte kadar... (Aysen Gül gönderdi...)
"Şöhretleri bir elin parmakları kadar yeni..." => Flash Tv'de "Renkli Dünyalar" dış ses (Hababam Sınıfı'nda rol alan Deniz Akkaya ile Yeliz Yeşilmen'den bahsediyor)

Güzel düşündüm... (cin gönderdi...)
"Maymunun gözü açıldı derler, acaba maymunun gözü kapalı mıydı?" => Kim 500 Milyar İster'de "Siyah Beyaz gören hayvan hangisidir?" sorusuna yarışmacının 5 dakika düşündükten sonraki yorumu

Evet... (silentenigma & Triton & kupelimam & hakomen gönderdi...)
"Popstar, popstarlığı yaşayabilen herkes için popstarlıktır..." => Popstar Abidin

Alaman!.. (T.C. Dumuru gönderdi...)
"Fatih'ciğim popodan alayım lütfen..." => Sibel Tüzün (Şansa Dansa'da Fatih Ürek'in poposundan tutmasını rica ediyor)

Gereklilik... (neskar & volkan & Ali Yetkin Egi gönderdi...)
"Yiğidi öldürmek lazım, hakkını yememek lazım..." => Mustafa Sarıgül

Nokta... (dtcibay gönderdi...)
"Bak insan olarak başımın üstünde yeri var ama ondan bopzıtar olmaz kardeşim!.." => Savaş Ay'ın "Bayhan'dan popstar olur mu?" sorusuna bir vatandaşın yorumu

Yapma kız!.. (nukemverite gönderdi...)
"Kız!.. kız!.." => Erman Toroğlu-Şansal Büyüka ikilisi (Uğur'a görüntüyü geri alması için sesleniyorlar)

Protest Serdar... (Muhteşem İnsan gönderdi...)
"Susma sustukça sıra sana gelecek!.." => Serdar Ortaç ("Sus"la şarkı söylüyor!)

Pöhhh!.. (Callisto pshycozak & inferno gönderdi...)
“Bu laylaylom bir program değil, bu bir evlilik programı...” => "Biz Evleniyoruz" yarışmacılarından biri

Köşegen... (KuRbAgAJoSiE gönderdi...)
“Bence bunları bir kenara unutalım!..” => Yasemin Bozkurt (Annesiyle dargın olan bir kadına)

Doğru valla!.. (Steel Toothed gönderdi...)
“Matrix şarkı söyleyemiyor ki, ama ben söyleyebiliyorum...” => Popstar Abidin (Muhtemelen Neo'yu kastediyor)

Anladım abi... (myskeen gönderdi...)
"Görüşler katılmasak da görüştürler, aksi taktirde görüş olmaktan çıkarlar..." => Güntekin Onay

Diyosuuun!.. (takmaisim gönderdi...)
“Dargınlık margınlık yok, konuşmuyoruz yaaniii...” => Çağla Şıkel (Şenol İpek hakkında)

03.01.04

Baban ne iş yapar? (Java Civa gönderdi...)
"Fan Yang - Köpük Bilimcisi" => Tgrt’de yılbaşı akşamı köpüklerle gösteri yapan kişiyi açıklayan muhteşem altyazı

Dolaşaman!.. (cubur gönderdi...)
"Tasma gibi yapıştı üstüme yaa..." => BBG Melih ("BBG Melih" olarak hatırlanmaktan şikayet ediyor)

Göremen!.. (gönder & jSandacker gönderdi...)
"Mayıs 20003" => Televole'de yılın magazin haberleri sayılırken ekranda beliren tarih

Jargona gel... (DiLeKCaN gönderdi...)
"Lütfen herkes yanındakinin serçe parmağını rahatsız etsin. Serçoyu kapın, serço kapma operasyonu!.." => Kenan Doğulu (Seyircileri halay çekmeye teşvik ediyor!)

Oha!.. (Ahmet Sensilay gönderdi...)
"Üzme tatlı canını, bırak el alemin patlıcanını..." => Cem Davran (“Patron Kim” adlı bayat/gereksiz dizide)

HamurCan... (tokcan gönderdi...)
"Ayılık var senin hamurunda..." => Ayşe Hatun Önal adlı taze sanatçımızın(!) şarkı sözleri

Benzeşim... (Angel }{ gönderdi...)
"Bir ağaç gibi durdum..." => Popstar Bayhan (Elena kendisini tokatlamaya kalkıştığında ne yaptığını anlatıyor)

Soğuktan olmasın? (mert & ece gönderdi...)
"Mahsun Kırmızıgül neden üşüdü?" => Show Tv ana haberde sıradaki haberi belirten altyazı

Habu diyar... (Alper55 gönderdi...)
"Nam-ı diyar..." => İpek Tuzcuoğlu ("Nam-ı diğer" demeye çalışıyor)

Güzel oldu... (arda demircelik gönderdi...)
"Klint Estvıt" => Trilyon Avı sunucusu Zafer Ergin ("Clint Eastwood" demeye çalışıyor)

Sokarca... (djxeon & garfi gönderdi...)
"Canımın içine sokasım geldi..." => Savaş Ay (dans ettiği "Biz Evleniyoruz" kızı Arzu hakkında)

Aralayaman! (cin & tucker-boy & Gönderen & iago & BaBe & Muer gönderdi...)
"İki aranın ortasına bir dere sığmaz!.." => Ahmet San (Popstar Eser'e tavsiyede bulunuyor)

Hesapladım... (camelgun gönderdi...)
"Lukunku'nun bir bacağı ile Kalamış Tesisleri yapılabilirdi..." => Osman Tanburacı

Müptelası... (talha - muharrem gönderdi...)
"Pele de Kaka hayranı" => Tv8'de Kaka Leite adlı futbolcu için ünlü sporcuların yorumlarını belirten habere yazılan altyazı

Prototip... (galadriel gönderdi...)
"Davranışıyla örnek olan kişi demek..." => Deniz Seki ("Popstar" kavramını tanımlıyor)

ŞekilCan... (çok istedi ve gönderdi...)
"Buradakiler yüzünden kadınlara olan güvenimi kaybettim yaa..." => Biz Evleniyoruz Aybars (sabah yatakta gözünde güneş gözlüğüyle)

CinsCan... (çok diretti ve gönderdi...)
"Buradaki bütün kızlar bi şey deyince hemen geliveriyorlar zaten..." => Biz Evleniyoruz Aybars

Değişik uğraşlar... (uygar gönderdi...)
"Gizli numaralar kalksın, kimse gizli numara kullanmasın ve kullananlara cevap verilmesin..." => Habertürk'ün son işgüzarlığı

Anılar... (nukemverite gönderdi...)
"3'ün sizde güzel bir anısı mı var, 3 yaşındayken piyango mu kazandınız mesela?" => Trilyon Avı sunucusu Zafer Ergin

Run Forrest run!.. (tosun paşa gönderdi...)
"Kerem koşa koşa babasına koşar veee..." => Heredot Cevdet (Dizide Kerem ile Aslı'nın aşkını anlatırken)
Kalpsiz_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)