![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Tutamadım kendime verdiqim sözü yine.. AkLımın daLLarında yuva yapmış sustuqum herşey.. CevapLarını buLduqum her$ey qibi yitip qidiyor $u qecmek biLmeyen zaman.. [Firar......!] Evet, Firardı senin yaptığın.. "Biz"den firar ettin "sen".. Zamanını söyLeyemem ama, adımını attığın an anLamaLıydım diye de hayıfLanırım.. [Yazık......!] Evet, yazık ettin sen! GönüLLerce yoL katettikten sonra karşıma gecip, saLıverdin üzerime "umutLarını ! " Neden yaptın! Madem , miLatLarca yıL sonra dahi oLsa Firar edecektin, neden yaptın, ne demeye saLdın o umutLarı üzerime! BiLiyorum herşeyi , sus! kıpırdamasın dudakLarın ! [BiLme......!] Evet , biLme ne kadar aciz kaLdıqımı , ve , biLme sensizLiqin suLarında boğuLduğumu.. qönüLLerce yoL katettikten sonra neden sindirdin kokunu akLımın gamzesine! O cukurda hapis kaLdım ben! BiLme! Bakamıyorum aynaya artık, kimin icin hazırLayacaksın ki sacLarının LüLesini! Yokum ki! geLdim mi ki?! Birde , gönüLLerce yoL katettikten sonra soruyorsun "Bu bir gercek mi?" diye! [Gercek......!] Evet, Gercek / ti...... gözLerinin renqi kadar, yaLın/yaLnız/ayak koştugun kadar, girip/cıktığın kadar benden ba$ka her gönüLe, ve! ve döndüqün kadar buz tutmuş koLLarıma! gercekti evet! BiLiyordum! BiLiyordum, cırıLcıpLak kaLacaktı "umut"Larım o iLk adımı attığında! Ah kafam....! Ah akıLsız başım! gözLerin, sacLarını aLnından geriye atışın, en onuLmaz qerceqim, bitmek tükenmek biLmeyen hasretim!!!!!!!!!!!!!!!! Artık cok qec....Sende biLiyorsun, uzakLar ve ........ [BiLmece'msin....] Gec kaLmışLıqımın öfkesi Yaptıqım her hatanın sebebi gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum.. Cıkar beni bu karanLıktan Yitip gidiyorum... [bıRaktığım gibiyim ama sana yOkum , ve ; bendEki tüm saatLeR ayRıLığa kuRuLu.. yine dE , meRhaba sana.. sanCıLı qeCeLeRimin en anLamLı nedEni.. meRhaba gidip gidip dönmeLeRin en qüzeLi.. ] |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|