|
Trabzonspor Kaplanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
Seçenekler | Stil |
01-28-2010, 15:31 | #1 |
TRT Trabzon ile dalga geçti
TRT, Trabzonspor ve Trabzon halkından özür dilemelidir. Ziraat Türkiye Kupası'nda Orduspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da başkan Sadri Şener, maçı canlı yayınlayamayan TRT'ye tepki gösterdi. TRT DALGA GEÇTİ Şener, "TRT, Trabzonspor ve Trabzon halkı ile dalga geçmiştir. Güneydoğudaki vatandaşlarımız için özel kanal kurarken, kendi yayın hakkı olan maçı TRT 3'te yayınlamayarak bütçe görüşmelerine yer verdi. Altyazı geçerken bile özür dilemeyen bir zihniyete yazıklar olsun" dedi. SADECE SON 20 DAKİKA! Sadece son 20 dakikayı TRT 4'ün yayınladığını belirten bordo-mavili başkan, "Binlerce taraftarımız 'Naklen vereceğiz' anonsu yüzünden maça gelmedi. TRT bunun bedelini ödemeli ve Trabzonlular'dan özür dilemeli" diye ekledi. |
|
|
|
01-28-2010, 15:34 | #2 |
çok ayıp etmişler, yayınlayamayacaksanız almasaydınız yayın hakkını.
|
|
01-28-2010, 15:43 | #3 |
gerçekten çok ayıp,Trabzonspor maçı bu yahu,nasıl yayınlamıyorsun,o kadar takımını seven bir taraf var.
|
|
01-28-2010, 15:48 | #4 |
Neymiş efendim Meclis çalışmaları devam ediyormuşta eğer biterse kaldığı yerden maçı yayınlayacaklarmış sanki o kadar çalışıyorlarda bir b...a yarıyorlar ben bile bir Galatasaray taraftarı olarak kızdım yahu kardeşim millet zaten hep streste maç izleyip stres atacak TRT'nin var bir dünya kanalı versin başka kanaldan maçı 2.yarının son dakikalarını verdiler resmen Trabzon taraftarına küfür eder gibi bence de TRT'nin özür dilemesi gerekli aynı hatayı dıgıturk'te yapmıştı bir zamanlar seve seve özür diledi
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|