sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 07-13-2024, 21:52   #1
Kullanıcı Adı
llcilginll
Standart Toshiba Servisi İzmir

Toshiba İzmir Servis

Toshiba İzmir servis olarak uzman ekibimizle bilgisayar tamiri yapıyoruz. Teknik servis olarak yedek parça temini, donanım tamiri, yazılım desteği, virüs ve zararlı yazılım temizliği, veri kurtarma, bakım ve temizlik işlemleri yürütüyoruz. Özellikle adaptör arızalarında adaptör tamirinizi yapıyor veya laptop bilgisayarınıza uygun adaptör temini yapıyoruz.

Adaptörler, laptopun şarjının çok fazla takılıp çıkarılmasından dolayı çabuk bozulabiliyor. En çok karşılaşılan arızalardan biri de adaptörün yüksek voltajından kaynaklı yanmasından dolayı meydana geliyor. Servis olarak kullanıcılarımıza adaptörlerinin kuru ve diğer elektrik kablolarından ayrı şekilde kullanılmasıdır. Elektrik kabloların manyetik bir alan oluşturmasından dolayı adaptör için bu durum zararlı olabilir.

Topraklanmış prizlerin tercih edilmesi de adaptörlerin kullanım ömrünü uzatacaktır. Adaptör uçlarının çıkarılıp takılırken çok fazla yerinden oynatılmaması ve tak çıkar işleminin çok fazla yapılmaması da yine kullanıcıların dikkat etmesi gereken konular arasında. İzmir Toshiba Servisi kırılmış veya kopmuş olan adaptör kablolarınızı lehimleyerek ve üzerindeki plastik ve silikonu eriterek tamir ediyor.

Toshiba İzmir Teknik Servis

Bilgisayar bataryaları kimyasal enerjinin depolanması ve elektriksel forma dönüştürülmesi için kullanılır. Cep telefonlarında olduğu gibi bilgisayarlarda da kullanılan lityum iyon pil, bilgisayarın alt tarafında bulunur ve bilgisayarın kablosuz olarak kullanılabilmesini sağlar. Batarya ömrünün uzaması için dikkat edilmesi gerekenler şu şekildedir;
• Bataryanın tamamen dolmadan şarj edilmemesi gerekir.
• Bilgisayarın aşırı sıcak ya da soğuk ortamlarda kullanılmamasına özen gösterilmelidir. Bu durum batarya performansını etkiler.
• Bataryanın uzun süre şarjda bırakılması zaman geçtikçe laptop bataryalarının kapasitesini azaltır.
• Bataryanın birkaç ayda bir tamamen boşaltılması ve yeniden şarj edilmesi hücre dengesini korur.
• Gereksiz yere çalışan arka plan uygulamaları kapatılmalıdır. Bu durum hem enerji tasarrufu sağlar hem de batarya ömrünü uzatır.
• Ekran parlaklığını düşürmek de batarya ömrünü uzatır.
• Laptoplarda bulunan güç tasarrufu özelliği sayesinde enerji tüketimi azaltılır ve bilgisayar daha az şarj edilmeye ihtiyaç duyar.

Günümüzde çok sık kullanılan laptoplarda bulunan adaptörler, bilgisayardaki günlük işlerimizin aksamasına sebep olabiliriz. Profesyonel laptop adaptör tamiri için Toshiba Servis İzmir şubesi ziyaret edilebilir. Teknik servisimiz uzman teknisyenlerden oluşan ve hızlı servis hizmeti sunan bir servistir. Alanında deneyimli ve sertifikalı kişilerle çalışıyor ve her adaptör sorununu hızlı bir şekilde çözüyoruz. Adaptörlerde meydana gelen kısa devre, kablo hasarı veya voltaj sorunları gibi sorunlarınızı çözerek geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz.
Hizmet Alanlarımız

Adaptör tamirinden kablo değişimine uyumluluk kontrolünden performans analizine kadar birçok alanda verdiğimiz teknik servis hizmetinde adaptörlerinizin iç bağlantı sorunlarını ve diğer arızalarınızı profesyonel ekibimizle çözüyoruz. Hasar görmüş ve deforme olmuş kablolarınızı değiştirerek güvenli bir kullanım sunuyoruz. Cihazınıza uygun adaptörü temin ederek kontrollerini yapıyor ve bir daha sorun yaşamamanız için hizmet veriyoruz. Son olarak verdiğimiz hizmetlerden bir diğeri de adaptör performansının analiz edilmesi ve iyileştirmeler yapılmasıdır.
Toshiba notebooklarda sıvı dökülmesi sonucunda da adaptör sorunları meydana gelebilir. Sıvı temasını engellemek için şarj jakı laptoptan çıkarılıp kurutulmalı ve sıvı teması en aza indirilmelidir.

Bataryalar en az bir defa boşaltılıp tekrar şarj edilmelidir. Yeni alınan batarya takıldığında en az 10 saat şarjda bırakılmalı ve dolduktan sonra %5 altına düştüğünde tekrar şarj edilmelidir. Bataryanın yerine tam oturmaması durumunda da zorlanmamalıdır. Batarya temas noktaları bu zorlama sonucunda kırılabilir. Böyle bir durum meydana gelirse teknik servise başvurulmalıdır. Aşırı ısınan bataryalar hem kendisine hem de bilgisayara zarar verecektir. Isınma problemlerinde de yine teknik servisimiz destek sağlıyor.
llcilginll isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 09:00


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog boşanma avukatı istanbul
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım düşmeyen takipçi satın al