|
Beşiktaş Kartallarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
Seçenekler | Stil |
12-21-2007, 02:50 | #1 |
Tezahüratlarımız ve Pankartlarımız "Sadece Küfürsüz olanları yazınız"
Beşiktaş seyircisinin yaratıcılık sınırları akıllara ziyandır..Yıllardır birbirinden ilginç sloganlar ve tezahüratlar bulmuşlardır..Bazen alaycı bazen ironik bazen en uzaktaki insanı bile etkileyecek şekildedir.. Takımlar sahada 11 kişidir ama arkalarında teknik heyet , kulüp yönetimi ve o renklere gönül vermiş milyonlarca taraftarı vardır..Ama bunlardan en önemlisi sahaya çıkan 11 kişinin en fazla güç aldığı yer Tribünler yani başka bir deyişle 12 . adamdır.. Beşiktaş'ta 12. adam sürekli üreten ve düşünen tıpkı futbolcular gibi adeta antrenman yapan bir yapıya sahiptir..Evde dersini çalışıp gelen çocuk gibidir..Basit bir gol gol tezahüratını ile bile rekor kırıp günlerce konuşulan bir olay haline dönüştürmüşlerdir... Ve her zaman 10 üzerinden 10 almaya layıktır.. Şöyle bir hatırlamak gerekirse neler yapmış 12 . adam ... 100. yılda sezon başında ki kafalara kazınan bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı tezahüratı , vede hakemleri bile gülümseten kutu kutu pense elmamı yerse arkadaşım hakem arkasını dönse veya taraftarın sevgilisi Pascal için yazılan ve tüm Türkiye'nin ezberlediği fransa'da doğdu beşiktaşlı oldu helal olsun sana pascal nouma pascal nouma yada gayet romantik... yağmurlu bir günde rastladım sana, üstünde çubuklu formalar vardı. bir anda tutuldum aşık oldum ben, hayatın anlamı siyah-beyazdı. ölümle yaşamı, ayıran çizgi, siyahla beyazı ayıramaz ki. stadın her yanı loca olsa da, sevenleri hiç kimse ayıramaz ki--- seninle ağladık senle güldük biz sevdanın uğruna canlar verdik biz siyahım zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz beşiktaşlılık. başarısızlıklara rağmen takımını yalnız bırakmaz... başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma. en büyük sen değil misin aldırma kartal aldırma aldırma kartal aldırma kartal aldırma. sendeki bu büyük taraftar bir gün coşar bir gün ağlar seni bu sesler oyalar aldırma kartal aldırma aldırma kartal aldırma kartal aldırma yenilsen de bazı bazı taraftarın buna razı çekeceğiz biz bu nazı aldırma kartal aldırma aldırma kartal aldırma kartal aldırma bazen takımı uğruna kendilerine beddua bile ederler beşiktaşım hayat sensin dünya sensin herşey sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız sende gelsin bu sevdadan vazgeçersek allah belamizi versin... bir gün kıyamet kopar çöker karanlık allah affetmez bizi çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık bütün çarşı cehenneme kombine aldık. ama bunların bence en samimi ve bizi en iyi ifade edeni tek cümlelik "Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin..." sloganıdır... |
|
|
|
12-21-2007, 02:56 | #2 |
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik
Geceleri uyumadan sabahlar ettik Uçurumlara düşmeden tut elimizi Şampiyon ol Beşiktaş'ım mesut et bizi ______________________________ Kaçırın bizden sağlam zarları, Elimizden düşmeyecek japon bayrağı, Sami Yende Kadı Köyde kan lekesi var, Zanlının adında Beşiktaş yazar!! ______________________________ Beşiktaş'ın manyağıyız Piskopatın ALLAHıyız Alem buysa kral biziz Gırtlakları biz keseriz Elimizde Şaraplarla Belimizde kasatura Biz ölmeye gidiyoruz Fenerbahce mekanına... _______________________________ OKULDA DEFTERi EVDE ANNEYi TERKEDiP GELDiK SEVGiLiMiZi UTANMADAN iSTiYOR YUZSUZLER DOLAR BU ALEMDE KRAL YiNE TARAFTAR.. _______________________________ PARAMIZ MI VAR EKMEK ALMAYA, SEKLIMIZ Mi VAR KIZ TAVLAMAYA, BiR CANIMIZ VAR FEDADIR SANA, BEŞİKTAS SEN BiZiM HERSEYiMiZSiN.. ________________________________ Ne cimbombom Nede fener Bu kalpler hep seni sever Sen yensende yenilsende Bu taraftar hep seninle.. _______________________________ Ne parada Nede pulda Hic gozum yok su dunyada Duysun alem boyle aski Seviyoruz BEŞiKTAŞI... _______________________________ Bu sevda bitmez hasret bitmez isteyene gider hiç farketmez Bu alemde CARSI herkese karşı ALLAH affeder CARSI affetmez... _______________________________ Çarşıyiz biz Çarsı, Meyhaneler evimiz, Sokaklar mekanimiz, Sarab siseleri sermayemiz, Dinle sosyete kizi iyi dinle, Çarşı severse kimse tutamaz, Çarşı aglarsa kimse susturamaz, Çarşı kaybolursa kimse bulamaz, Dinle sosyete kızı iyi dinle, Herkes Çarşı olamaz.. _______________________________ Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi, Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi, İste biz kotu günde hep omuz omuzayız, Övunmek gibi olmasın biz Karakartallıyız!!.. ________________________________ Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim, Söyle Senden Başka Kimim Var Benim, Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.. ________________________________ BeŞİKtasim Sen Cok Yasa, Canim Feda Olsun Sana, Hicbirseye Degisilmez, Senin Sevgin Bu Dunyada!! ________________________________ Ne Para Ne Manita Nede Araba, Cokda Umrumda Bu Dunya, Duysun Alem Boyle Aski, Bu Alemde Kral Carsi!! ________________________________ Sömürüler Bitmez,Savaslar Bitmez, Isteyen [Savasa] Girer Hiç Farketmez, Bu alemde ÇARSI Savasa Karsi, Saddam Affeder, ÇARSI Affetmez!!! ________________________________ GAZETECİ DOVDUN, GİT TERİME ÖVÜN.. İNONU'YE GELDE , PASCAL'A GORUN, PASCAL'A GORUN!!! _______________________________ Boşver Pascal keyfine bak, çak o zaman çak çak çak!! _______________________________ BU SENE SAMPIYON GORELIM SIZI, OLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BIZI, KORKUTMAZ BIZLERI MUSALLAH TASI, OLUMUNE SEVIYORUZ BIZ BE***TASI... _________________________________ Yalanmış anladım başka sevgiler, En tatlı sevgiler sendeymiş meğer, Şampiyon olmadan ölürsem eğer, Kefenim siyahla beyaz olsun.. _________________________________ Gel gündüzle gece olalım Gel gökyüzünde yıldız olalım Seninle şampiyonluklara koşalım Haydi bastır Kara Kartal'ım.. ________________________________ Andımız sözümüz var, zirvede gözümüz var Tertemiz tarihimiz, şanlı bir mazimiz var En BüYüKTAKIM BEŞİKTAŞ, gol gol Beşiktaş Şampiyon Beşiktaş, haydi gol Beşiktaş.. ____________________________________________ Fransada doğdu, Beşiktaşlı oldu, Helal olsun sana, Pascal Nouma, Pascal Noumaaa oooo oooo __________________________________________________ _____________ Seninle ağladık Senle güldük biz Sevdamız uğruna canlar verdik biz Siyahın zindan olsun beyaz aydınlık Herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK..!! -------------------------------------------------------- Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki ------------------------------------------ Çook seviyoruz deli gibi Yoook bu sevdanın bi tarifi Seen bu gönüllerin sahibi KARTAAAAALLL..!! ----------------------------------------- 3 hece 8 harf sadece BEŞİKTAŞ..!! ----------------------------------------- Övünmekte çok haklıyız Sonuna kadar Beşiktaşlıyız İyi günde kötü günde Sonuna kadar BEŞİKTAŞLIYIZ Sezen AKSU'nun olmaz olsun şarkı melodisi ile; Neyleyim cebimdeki milyonları? Sen şampiyon olmayınca... Neyleyim cebimdeki milyonları? Sen şampiyon olmayınca.. Bazen sevinç bazen keder Senin sevgin ömre bedel Bazen sevinç bazen keder BEŞİKTAŞ'lı olmak yeter..!! ---------------------------------------------------- Meral&Zuhal Param yok Pulum yok melodisi ile; Metin gol Ali gol Haydi bastır kral feyyaz sen de gol İster beş İster on Bu sene de BEŞİKTAŞ'ım şampiyon..!! ----------------------------------------------------- Kamuran AKKOR Mavi boncuk şarkısının melodisi ile; Efsana yazdın tarihe BEŞİKTAŞ Aşık oldum renklerine BEŞİKTAŞ Ölüm olsa dönemeyiz bu yoldan(Senin sevdan hiçbirşeye değişilmez) Canım sana feda olsun BEŞİKTAŞ -------------------------------------------------------- Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey şarkısının melodisi ile; Seni düşündüm dün akşam yine Kafam güzeldi içmişim yine Bir de kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani dolmabahçede yürürken Hani Fenerbahçe'yi yenerken Hani bir pınarbaşı çekerken İşte öyle bir şey.... ------------------------------------------------ Nilüfer Yolcu yolunda gerek şarkısının melodisi ile; Seninle başladı hayat Kartalım göklere aç kanat Hem fenere hem de cimboma inat Kartal şampiyonluk turu at Kartal şampiyonuk turu at... |
|
12-21-2007, 03:09 | #3 |
Gel Gunduzle Gece Olalim Gel Gokyuzunde Yildiz Olalim Seninle Sampiyonluklara Kosalim Haydi Bastir Kara Kartal'im Besiktas Diyerek Sana Yuz Vurduk,siyahin Yanina Beyazi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk Besiktas Sen Bizim Her Seyimizsin .. Bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktas Sen Bizim Herseyimissin. Gun Dogdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik Besiktasin Ugrunada Bayraklara Donandik Semtimiz Erkek Semti Asik Eder Herkesi Uzerimde Eksilmesin Bayragimin Golgesi Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz. Semtimiz Erkekler Semti, Asik Eder Herkesi, Uzerimden Eksilmesin Bayragimin Golgesi, Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz,ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz... Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden!! Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden!! Askimiz Harbiden Hemde Derinden!! Asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden!! 1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktas!! Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz?besiktasim Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... Edirnenin Yollari Tastan , Varmi Buyuk Besiktas'tan Besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et... Kara Kartalsin Goklerde Uzarsin 100 Yildir Yasarsin Cekemeyenler Kiskanalar Catlasin Bir Allahim Birde Sen Varsin. Siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. Delİkanli Adam Renklİ Takim Tutmaz!!! |
|
12-21-2007, 03:10 | #4 |
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki Bu sevda bitmez, hasret bitmez, İsteyene gider, hiç fark etmez, Bu alemde ÇARŞI, herkese karşı, Allah affeder, ÇARŞI affetmez... Kartalım Kartalım Haydi bastır şanlı Kartalım Sen siyah sen siyahla beyazsın Bu alemde kralsın... Yakışır sana yakışır sana Şampiyonluk yakışır sana Alemde teksin değişilmezsin Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin... Her zaman her yerde seninle birlikte Ölüm gelsin isterse gözlerde bir damla yaş Kalbimizde bir aşk sensin Beşiktaş Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik Geceleri uyumadık gündüzler ettik Uçurumlara düşmeden tut elimizi Şampiyon ol Beşiltaşım mesut et bizi Çok seviyoruz deli gibi Yok bu sevdanın bir tarifi Sen bu gönüllerin sahibi KARTAL... Seninle ağladık seninle güldük biz Sevdamız uğruna canlar verdik biz Siyahın zindan olsun, beyaz aydınlık Herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık Kalbimizde renklerin bitmesede dertlerin doyamam doyamam sana ne Fener ne Cimbombom aşığım Beşiktaş'a doyamam doyamam sana HAYDİ HİSSET Siyahla beyaz ortak olmuş Kartalın aşkı böyle doğmuş Haydi hisset bu hislerimi Haydi hisset bu hislerimi Beşiktaşım ne zaman durmuş Kartal uçup kalbime konmuş Haydi hisset bu hislerimi Haydi hisset bu hislerimi BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN Yıllardır bu sevda büyüdü bizde Beşiktaş sen varsın hep kalbimizde Şampiyonluklara beraber koştuk Birlikte ağladık, birlikte coştuk Her zaman her yerde Bayrağın göklerde İsmin hep dillerde sen Beşiktaşım çok yaşa Canım feda yoluna Gururluyuz, mutluyuz Siyahın beyazınla Kara Kartal çok yaşa Büyük taraftarınla Gururluyuz, mutluyuz Siyahın beyazınla SİYAH BEYAZ ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ Siyah, beyaz Şampiyon, şampiyon Beşiktaş; Yer siyah, gök beyaz Şampiyonsun Beşiktaş 1903'te doğdun, Sporuma güneş oldun Dalgaların siyah-beyazı En büyüksün Beşiktaşım. Tarihinle gururluyum Renklerinin aşığıyım Tribünde muhteşem taraftar Haydi bastır Kara Kartal Siyah, beyaz, Siyah, beyaz şampiyon; Ne Fener, ne Cimbombom İşte gerçek şampiyon. |
|
12-23-2007, 13:58 | #5 |
DÜN GECE SEVGİLİM ARADI BİRDEN
AYRILALIM DEDİ HAYIR YOK SENDEN BEŞİKTAŞI DAHA ÇOK SEVDİN BENDEN BİTTİ GİTTİ DERSİN SORAN OLURSA ÜZGÜNÜM SEVGİLİM ANLAŞAMADIK SİYAH BEYAZ AŞKI PAYLAŞAMADIK İŞTE BÖYLE BİRŞEY BEŞİKTAŞLILIK DEPLASMANDA DERSİN SORAN OLURSA |
|
12-24-2007, 18:14 | #6 |
evt arkadaşlar gerçekten beşiktaşın çok güzel sloganları var
bir cimbomlu olarak söylüyorum bunları biyerde okumuştum liverpool maçındaki sloganların desibel yüksekliği 500 metreden geçen bir jet uçağının desibelinden daha fazlaymış gerçekten güzel sloganlar |
|
12-24-2007, 19:18 | #7 |
Ne Kupa ne Madalya ne de Avrupa, Sadece senin sevgin gerekli bana. Bu sene sen sampiyon olamasanda, Besiktasim yoluna canimiz feda... |
|
12-24-2007, 19:47 | #8 |
Üstündeki Forma Aşkına
Karakartal Saldırsana Şerefimizle Hakkımızla K..acağız Liverpoola |
|
04-24-2008, 01:20 | #9 |
beşiktaş değil -B-E-Ş-İ-K-T-A-Ş-
Siyahın Zindan Olsun, Beyazın Aydınlık, Herkese Nasip Olmaz, BEŞİKTAŞLILIK (nokta) HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ... |
|
04-24-2008, 05:01 | #10 |
Tezahüratlar değilde imzan hoşuma gitti hip hop danscıları güzel bir filmdi
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|