![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() Ahhh bu türküler yok mu Yar !?!
Yokluğunu acımasızca yüreğime saplar.. Ne zaman gecelerin karanlığıyla türküler bir araya gelse ve gözlerim gecelere kulağım türkülere takılsa, yüreğimde yokluğunun acısına takılır... "Hasretinle yandı gönlüm" Gecelerde yankılanır..Gözlerimden sızıyla akan yaşlara aldırmadan.. "Ötme bülbül ötme bülbül derdi derde katma bülbül" Yırtar karanlığı..Derdim Sensin:Yarim diye katılırım türküye.. "Ben seni sevdiğimi dünyalara bildirdim" Duyulurken..İç çekişlerim başlar dünya bildi Sen bilmedin..bilemedin derim isyanlarla..Canın sağolsun diye eklerim.. Hüznüm hafiflerken türkülerin son bulmasıyla bi türkü duyulur ki yüreğimi susturana aşk olsun.. "Cahildim dünyanın rengine kandım... Hayale aldandım, Boşuna yandım... Seni ilelebet benimsin sandım... Ölürüm sevdiğim,zehirim Sensin... Evvelim Sen oldun..Ahirim Sensin... Sözüm yok şu benden kırıldığına.. Gidip başka dala sarıldığına.. Gönlüm inanmıyor ayrıldığına.. Gözyaşım Sen oldun, kahırım Sensin.. Evvelim Sen oldun..Ahirim sensin.. artık ne biten gecenin sabahı hafifletir sızımı nede en güzel mutluluk şarkıları.. Evvelim Sen oldun Yar Ahirim Sensin Ben Tek Seni Sevdim.. !! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|