|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
01-14-2008, 16:26 | #1 |
Türkler zekidir...
YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY
*adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya.... adam arka tarafa biner.....şöför... > > - eee hemşerim kimsin nereye gidersin...der....yolcu > > - ben Azrailim..canını almaya geldim der...... > > şöför alaycı bir tavırla > > - sen mi Azrailsin der..yaw senin gibi Azrail olurmu hiç der.... yolcu sakin bir tavırla sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsun der... > > ve ekler yolcu.... > > - inanmadın bana öylemi der....şöför > > - inanmadım tabii der......yolcu > > - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der..... > > gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha > alır.. > > ama yolcu ön tarafa oturur...olaylar bundan sonra daha da ilginçleşir> ..... > > şöför yanındakine... > > - ee sen kimsin nereye gidersin der....öndeki > > - abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der......şöför > > - yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyor musun şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der.... > > öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur....öndeki > > - abi arkada kimse yokki..... > > şöför hışımla arkaya bakar ve > > - körmüsün be adam arkada oturuyorya der..... > > öndeki arkaya bir daha bakar ve > > - abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der...bu sefer arkadaki söze girer.... > > - gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre. şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar....arkadaki > şöföre... > > - hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der..... şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan..... > > sonra.... > > sonra ne olmuş biliyormusunuz????? > > adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar...) ) |
|
|
|
01-14-2008, 16:32 | #2 |
Ben sonunu tahmin etmiştim
|
|
01-14-2008, 17:40 | #3 |
yazık adama yaa
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |