sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > TARİH - KÜLTÜR ve SANAT > Şiirler ve Yazılar
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 03-02-2009, 04:12   #1
Kullanıcı Adı
Hasret
Standart susarkende cabaLiyorum ...

Deniz Ne Guzel Kokuyor Buqun ...

Bir senfoni gibi yonetiyor ruzgar saga sola carpan dalgalari. Bir ritim tutturmuslar sanki bir seyler anlatmaya calisiyorlar. Kenarda oturan qencler olanlari izlerken demir atmislardi banklara. Halatlarini cozecekler biraz sonra ve acilacaklar acik denizlere. Tayfa ariyorlarmis qibi bakiniyorlardi cevreye cozulecek halat var qidecek yol var qezilecek dunya var edasiyla. Yerle bir olan hayat cizgisinde 5 KURUSU SATILAN GURUR KUFURLER ICINDE DIBE BATAN ONUR 27 ARIFESINDE YASAM MUCADELESI VEREN BU BENENDE KI UMUT. TENEFFUS EDER GIZEMINI IRADE ICER $ARABI ICINDE KORKU BARINDARAN $iDDET KIYMETi KACIRIR ISYANIN ARKASINA GIZLENEN KOMEDYENLER. HEPSI BU GERISI HIKAYE...

Kaldirim Ta$lari Canimi Sikar Oldu ..

Ozqurlugun icinde hapis ayaklar yolu a$indirir mecburiyetinin qidisidir bu. Mutlu qozukmeye calisip cevresindeki ki parazitlerden tiksinir hala gelir bakislar. Dayanamayacak yigilicakti kaldirimlarin sabitliqi ustune. Astim krizi tuttu sanar kararan qozler bir nefese ihtiyacin tozlarla engellediqini goremezsin de. Devekusu gibi kafasini gomen insanlar ustumden basi geciyorlar uzattigim elin tersini yuzume carpiyorlar. Neydi bu kacis ve yikli$ nedendir bu mahvolu$ ve terk edis. Yapi$mi$ti vucut kaldirimlara. Tek sarilan oydu bedene. Ama sahiplenenden ho$lanmadim sikmi$ti beni yormu$tu canimi. Direnemedim teslim ettim kendimi ve beddua ettim vesveslerime. Duzeltemedim insanlari ve kendimi. Yuzumu yasladim yere kabullendim herseyi.

Huzur Bekcisi miydi Bana Uqramayan ...

Ba$ kaldirdim bos beyinlere 32 ayar degil degerim ya da KUPONLA VERILIP PROMOSYONLA DAGATILMIYORUM. Sus e$yasi sanidli sanirim duru$um tavuk misali gidaklamak ama korkakligi kufrume bula$tirdi bu susu$um. Hayalet'im bu koca $ehirde qune$ doqmuyor ustumuze daldim fedai gibi derinlere. $aka sandi du$lerimi yalan sandi kelimelerimi ve yok saydi haysiyetimi. Sadik bulamadi sarfiyatlarimi ve beni gitti giyotine buladi bu huzur bekcileri. ben bu film'i izledim alkislar yabancu kaldi lakin bo$rolde ki oyuncuyu da tanimiyorum cok yabanci geldi bana.

Suskun Kalmak Care Ummaktan Daha iyi midir? ...

Bazen kendini anlatamazsin hakli da olsan caresiz kalirsin ezilirsin cevapsiz dusuncelerin altinda. Ihtimallerle yargilamak sorgulamak ve daha sonra cezalandirmak koyar ki$iye Kilic darbelerine cevap verememek ve her darbe de yara lamk oldurmez ama cok can yakar ve sikar. Sonra bir cocuk neden karamsar diye sorarlar. Olum ile ya$am arasinda sIkI$IrIm.

Caba gostermeye sebebim cok var kendime engel olmak icin cokta dusum var. Biter mi bu yanlizlik hiyesi bilemiyorum ama ben hikayeyi daha fazla uzatmadan bitiriyorum. Ve susarken de cabaliyorum...
Hasret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 03-02-2009, 09:19   #2
Kullanıcı Adı
ümmü_seleme

çok güzel bir konu paylaşım için teşekkürler
ümmü_seleme isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)