![]() |
![]() |
#1 |
![]() Sunset Betty Boop Elbiseleri ![]() 95 YTL.Yeşilçam modeli, ve nedense en pahalısı da bu, oysa ki kemer dışında elle tutulur bir yanı yok. ![]() 80 YTL .Favorim; tunik tarzında, mavi, yarasa kollu, daha da iyisi Betty Boop desenini çocuklaştırmadan, güzel bir form içinde vermiş, ayrıca resimdeki kombin harika. ![]() 55.50 YTL.Nedense en çok gördüğüm model.Israrla çocuksu olmak istiyorsanız buyrunuz. ![]() 51.50 YTL.Kesinlikle inanılmaz cici tunik.O zebra detayı beni koparan nokta oldu; böyle alakasız şeyler nasıl da bu kadar uyumlu olabiliyor! ![]() 47.50 YTL .Balon etek trendi bu sezon sönükleşti, ufacık kaldı ama bu model hala koleksiyonun en çok satanlarından, benim da favorilerimden, ama giysiden çok o parlak kemere bittiğimi söylemeden geçemeyeceğim, o ne güzel bir şey öyle! ![]() 36.5 YTL .Ne diyeyim, günlük yaşama belli ki en uygunu, ama kendime sıradan olmayı yasakladım=) ![]() 35 YTL .Cici, ayrıca tam bir perspektif yerine Betty'nin o unutulmaz pozuyla sadece kafasını görebilmemiz, bu çeşit girly renkleri çok abartmadan güzelleştirilmiş. ![]() 34 YTL.Mükemmel, üstelik de çok uygun fiyatı var. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|