|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
01-14-2010, 11:58 | #1 |
Silifke Anadolu Teknik,Anadolu Meslek,Teknik ve EML
Okulumuz 40 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuştur.Eğitim ve öğretim için gerekli olan her türlü araç-gereç atölyeleri ve dershaneler mevcut olup, sosyal ve kültürel faaliyetler için futbol, basketbol voleybol sahaları ile okulumuz ilçemizde örnek gösterilecek yapıdadır.
Okulumuzun personel durumu : 6 yönetici, 60 öğretmen, 500 öğrenci, 2 memur, 3 hizmetliden oluşmaktadır. Okulumuzda kültür ve edebiyat,spor,sivil savunma,Gezi inceleme,orman ve bahçecilik, kooperatifçilik,milli eğitim vakfı, Kızılay kütüphanecilik eğitici kolları eğitim öğretim faaliyetleri içerisinde çalışmalarını yürütmektedir. Okulumuzda döner sermaye uygulamasına "tam gün tam yıl" uygulamasına da geçilmiş olup bölge okulu olmaya gayret etmektedir.Atölyelerimizde kullandığımız makine gereçlerimizin büyük bir bölümü tamamlanmış durumdadır. İddiamız okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizi topluma bir meslek sahibi olarak katılmış gelecek kaygısı taşımayan milli duygu,örf ve adetleriyle bezenmiş,Atatürk ilke ve inkılâplarından ödün vermeyen bir gençlik olarak yetiştirmektir. Okulumuz 7 kasım 1977 günü öğretime başlamış olup bugün 4 ayrı okul programı ile eğitim veren bir kurumdur. Bugün kendi alanlarında gerekli eğitimlerin yapıldığı 7 tane bölümle devam etmektedir.Okulumuz Silifke-Taşucu yolu üzerinde olup Taşucu otobüsleri ve şehir içi minibüsleri vasıtasıyla ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır. BÖLÜMLERİMİZ » Bilişim Teknolojileri » Elektirik&Elektronik T » Ahşap Teknolojisi » Motorlu Araçlar Tek. » ****l Teknolojisi » Makina Teknolojisi Telefon 0 (324) 7131680 Fax 0 (324) 7131681 E-Posta [email protected] İnternet Adresi http://www.silifkeeml.meb.k12.tr/ Adres Taşucu yolu üzeri 3.km Silifke/Mersin |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|