![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() zorlu holding>> inanılmaz bir
mektup ![]() Vestel'e yazılmış gerçek bir tüketici mektubudur:>>> vestel onyx flat 82 ekran 16:9 100 hz pip marka televizyonu 5> sene önce 2.100 ytl vererek satın aldım. bu süreç (1 yıl önce)> içerisinde ilk önce konjektörü bozuldu. sebep olarak stand by> konumunda bıraktığınız için bozuldu dediler. 260 ytl ücret> aldıktan sonra tamir ettiler. ya sabır olur böyle şeyler dedim> sineye çektim. bu arızanın üzerinden 1 yıl geçti. bu kez> renkler gitmeye başladı. servis çağırdım. renk tüpü bitmiş 600> ytl dediler. bu durum, yenisi 1000 ytl civarı olan bir> televizyonun, tüpü 600 ytl olunca çöpe at yenisini al demek. 82> yılında amcamın almanya'dan getiridiği itt schaub lorenz marka> televizyon hala takır takır çalışırken vestel üretimi 2.100> ytl'lik televizyon çöp oluyor. avukat olsam sizinle uğraşırım.> ama ben bu dünya da olmasa da öbür dünyada kesin çözüm yaratan> başka bir yol seçiyorum.>> şimdi....bu televizyonu üretenin, yapım aşamasında çalışanın,> kamyona koyup istanbul'a getirenin, mağazasına koyup> müşterisine satanın, eve getirip kuran teknik servisinin,> vestel reklamın da oynayan sanatçısının, o fabrikayı yapan> mimar ve mühendisinin bu firmanın sahibi mehmet nazif zorlu> olmak üzere ölü - diri tüm zorlu ailesinin>> allah bin türlü belasini versin..... iki yakalari bir araya> gelmesin.... fabrikalari yansin, ocaklari batsin..... kuru ekmeğe> muhtaç kalsin..... kestiği kurbanlar ettiği dualar kabul olmasin...> mezarlarina bir tas su döküp, fatiha okuyan olmasin.....> cehennemin en dibinde cayir cayir yansin..... vatandaşta sattiği> çürük malin parasiyla satin aldiği uçaği düşsün, yati batsin.....> soyu kurusun.... arayani sorani olmasin......>> amentü birsin ve billahi nursun. bütün müsibetlerin vestel'in> üzerinde dursun.>> eveet. şimdi rahatladim.>> gelelim ben im gibi 'yerli malı yurdun malı herkes bunu> kullanmalı' düşüncesi ile yaşayan ulusalcı öküzlere....>> araştırmadan sormadan, en azından www.sikayetvar.com'da ki> vestel hakkında yazılanları okumadan 2.100 yytl verip bu> televizyonu alan birisi olarak, öküz olduğumu kabul ediyorum.>> ama günün birinde bu aile'ye (zorlu) mensup birisiyle> karşılaşırsam, burnunun üzerine kafayı koyacağımı buradan> taahüt eder, şimdiden yaptığım bu açık tehdit'i yetkili> savcılıklara bildiririm. ayrıca allah kısmet ederse bu yaz> tatilinde çeşme'ye giderken, üşenmezsem arabanın bagajına> televizyonu koyup vestel fabrikasının kapısının önüne atacağım.> o fabrika da bu televizyonu üreten herkesin münasip bir yerine> sokacakları kadar un ufak edip hediye olarak bırakacağım. tabii> en büyük parça mehmet nazif zorlu'ya.. vestel kullanıcısı bir> müşterisinden hatıra olarak.>> bu yazdiklarima ilaveten yok biz doymadik bi de küfür ve dayak> yemek istiyoruz diyorsaniz adresim de telefonum da gerçektir.> yiyorsa arasiniz. sizden bu durumu düzeltmeniz için birşey de> istemiyorum. zira firma olarak zaten böyle bir vizyonunuz yok.> mali satana kadar sizin işiniz. allahin babadağli basmacisindan> elektronik devi olursa bu kadar olur zaten>> bu mail bana gelmiş paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() Traji komik
![]() |
|
![]() |
![]() |