![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Şiir yazarken sevdim seni..! ![]() ![]() direnmekti aşk öncelerde.. sana, bana, duygularıma.. bir çift dünya gibi gözlerini gözardı etmekti.. korkaklıktı belki de.. ![]() kendimi aştığım, yüreğimi aştığım vakit; yine karşımdaydın işte.. şaka gibiydi.. kızarken, beklerken ve özlerken buldum kendimi bak şimdide gülerken... ![]() gururumu, inadımı, şımarıklığımı zaptedemediğimde bir hışımla sana koşup geldiklerinde sevimli bir bakışla karşıladın hepsini. sana gelmeselerdi.. hani tutabilseydim.. ![]() yazsaydım satır satır içimden gelenleri.. burdan sana yol olurdu. ve bu kez de kızarken sevdim seni..! ![]() yüzünü göremediğim saatlerde; hani şehir yoğun, insanları, sen - ben, şarkılarını dinledim, okudum mesajlarını.. bilsen ertesi günlere ne rüşvetler verdim biran önce geçsinler diye.. bu kez de seni özlerken sevdim işte..! ![]() ![]() içim içime sığmadığı vakitlerde; bir kağıda bir kaleme tiryakiliğim oldu.. hep ol diye, hep sevil diye, tam da şimdiki gibi; şiir yazarken sevdim seni..! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|