![]() |
|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#141 |
![]() ![]() Hoşça kal deme sakın! Görüşürüz diye umutlanırım, " Elveda! " de. " Gidişim şimdi, dönüşüm yok " de. Her şeyin hazır güle güle. ... .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
![]() Sanma ki yıkıldım, sanma ki çöktüm, Yerlere serildim, boynumu büktüm, Verdiğin dertleri, yıllara gömdüm.. Hayat sana inat yaşayacağım! ! ! ! Sen tüken,ben hep var olacağım.... Ne çıkar yemişsem dosttan kazığı Sırtıma yüklesen tuzdan azığı, Yaramı dağlasan,duymam sızıyı... Hayat, sana inat yaşayacağım! ! ! Sana ASLA TESLİM OLMAYACAĞIM..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
![]() ![]() Bir Kaç Kıskançlık Krizi, Elimizde Bunlar Var; Mutlu Olmaya Yetmezki! Bazı Yalanlar Güzel, Bazı Gerçekler Acıymış..' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
![]() ![]() Sen istediğin kadar sus şimdi Yüreğini gördüm diyorum sana.. Yürek ki ; Uğruna savaş verdiğim her şeyi bir gecede ateşe vermeme sebep olan bir yürek sahip olduğum her şeyi yıkıp geçmeme bir gülüşün için herkesi ağlatmama sebep olan bir yürek Alevlerin arasında gözyaşlarımın beni bu denli üşütebileceğini ise kestiremedim hayatımın hatasıydı belki, biliyorum dokunmaya kalkmamalıydım ve sen bu denli susup kaçmamalıydın Gülüşünü özledim Üşüyorum! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
![]() ![]() Dün gece yatak yorgan döşek, uyandım kanter içinde Dünyayı kalayladım biraz, kötülük yok aslında içimde Neden böyle yapayalnız, neden çaresiz gibi Senden bir haber gelmez biliyordum Senden bir umudum yok gibi İstanbul'dan kolay kolay gitmezdim bilirsin Tadı tuzu sendeymiş meğer İstanbul senmişsin İhtiraslardan kolay kolay vazgeçmem bilirsin İstanbul bitmedikçe sen hala benimsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
![]() ![]() Yalan yere edilmiş yeminim Bana geldiğin kadar seninim Piç masumiyetlerimin babasıyım Babamın en yanlış meyvasıyım Senin olmadığın kadar Dudağına küfür, yüreğine sancıyım Hasret yokluğum kadar Gözyaşım kadar ıslağım Bana geldiğin kadar seninim ben Yalan yere edilmiş yeminim ben. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
![]() ![]() Hoş geldin, gönüllerin sultanı, Hoş geldin. Hoş geldin, ayların tacı, Hoş geldin. Bedenlere sağlık, Gönüllere huzur verdin. Kadir gecenle geldin, Müjdeler vere vere, Seni bekledik yaşlı gözlerle, Huzur verdin bizlere, Sabır verdin, Umut verdin. Hoş geldin, gönüllerin sultanı, Hoş geldin. Şair : Yılmaz Çelik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
![]() yol oldum bitemedim bir türlü her çakıl taşına takıldı ayağım bir sende bir patenajdayım mezil menzil kördüğüm olmuşum çözemedim çözülmüyor bir türlü ben nerdeyim neden durdu bu gelecek zaman ögesi dili tutulmuş dili geçmişlerde kalmışım bilirsin ben eskiden de eskinin adamıydım ama şimdi başka oldum başka dünyalardayım venüs mars yıldız yıldız uzağındayım sana hasretim hayalini görmüyorum diye unuttum sanma işte uykumu çaldığından beri 2-4 nöbetlerdeyim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
![]() Yanaklarmda seksek oynayan bir kız çocuğu Tutunamadığı çocukluğunun ismini arayan bir ben Sesin değerse o an sesime Yüzün geçer içimden Adı olmasa da masal kahramanlarımzn Uykusuna uzandığımız hayallerimiz Balonlardan çaldığımız renklerimiz var bizim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|