![]() |
|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Ayşe Atıl Anadolu Lisesi OKULUMUZ ![]() VİZYONU: Eğitimde çizgisini belirlemiş,gelişmelere daima açık,teknolojiyi ve yenilikleri takip eden, sorgulayan,araştıran, bilinçli,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,laik,demokrat bireyler yetiştirmek. MİSYONU: Hizmette sınır tanımayan,prensipli,planlı çalışmayı amaç edinerek hizmet alanları memnun eden bir kurum olmak. KURULUŞ YILI: 2005 Okulumuz binası 1987 yılında Karafatma ilkokulu olarak açılmış, 1993 yılında Ayşe Atıl Anadolu Öğretmen Lisesine tahsis edilmiş, Adana İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi adıyla kendi binalarına taşınmalarıyla boşalan binada; 2005 yılından beri eğitim-öğretime devam etmektedir. BİNA: Okulumuz zemin+2 kat olup MEB bağlı olup 1950 metrekare üzerinde kurulmuştur.İki girişten oluşmaktadır. Betonarme,1000 metrekare bahçeye sahiptir OKUL MÜDÜRÜNÜN NOTU: Okulumuz yerleşim yeri itibariyle Turgut Özal Bulvarı, Baraj Yolu, Adnan Kahveci Bulvarına çok yakındır. Bulvarları kullanan toplu taşıma araçları ile Adana'nın her bölgesine ulaşım mevcuttur. Bu ulaşılabilirlik ve eğitim öğretim kalitesi ile tercih sebebi olacaktır. OKUL İLETİŞİM BİLGİLERİ Telefon : (0 322) 2330667 Faks : (0 322) 2333114 E_ Posta : [email protected] Web Sitesi :http://www.ayseatilanadolulisesi.meb.k12.tr Açık Adresi : Güzelyalı mah. 21 sk .Turgut Özal Bulv. İller Bankası arkası Seyhan/ADANA |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|