02-24-2009, 15:38 | #1 |
Sevdim.....
Sevdim ! öyle çok sevdiğim var ki ; çocukların gözlerini sevdim , içimde huzuru , mutluluğu yaşattığı için ! dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim.. yaşamın her döneminde , savaşmam gerektiğini öğrettiği için ! başarısızlıkları sevdim.. başarıya giden yolu gösterdikleri için ! geceleri sevdim .. tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağını verdiği için ! insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim.. yaşamın gerçeklerini görüp . daha olgun insan olacağını bildiğim için ! duyulan eksiklikleri sevdim, herşeye sahip olmanın .. belkide insanları ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için ! sabahın erken vakitlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim .. bana bugün de , yaşama olanağını verdiği için ! buzlu yollarda yürümeyi sevdim.. yaşamda da atılan yalnış bir adımın , insana ne denli acılar vereceğini anımsattığı için ! uzaklıkları sevdim.. özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için ! yaşamın renklerini sevdim .. yaşanılan tüm renkleri tablolara döktüğü için ! bişilere inanmanın mutluluğunu sevdim.. kendimi iyi duyumsadığımda , yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için ... her ne olursa olsun .. bişiler bittiği için üzülmek yerine , yaşandığı için sevinmeyi sevdim .. "üzüntülere liman olursak ... mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için ..." sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim.. sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil ! doğallıktan geldiğini bildikleri için ! arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim .. içten bir sohbetin tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için ! vee sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim.. avucumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için ! |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|