![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Sen gittin ya...
Bu şehir benim şehrim değil artık Gül kırmızı değil , gül kadar Yaprak yeşil ,gök mavi değil Baharlar hep yalancı bahar Yağmurlar bile sahici değil... İliklerime işledi sensizlik Aşk sırılsıklam değil artık... Sen gittin ya... Ne yıldızlar parlak eskisi gibi Ne de geceler yakışıyor bu şehre Tatlı bir hüzün gibi... Karanlık daha da kara şimdi... Korkutuyor ... Hep bir yanı çocuk kalan yüreğimi Sen gittin ya... Deli rüzgarlar esmiyor dağlarımda Ve içimi ısıtan o ateş Sönmeye yüz tuttu Umudum tir tir titriyor Yüreğimin kuytularında Sen gittin ya... Hiç bir bahane soğutmuyor içimi Sular soğuk değil Pınarlarım kan gibi akıyor... Kimse bilmez benim hasretimi Kanım içime akıyor... Sen gittin ya... Zaman durmuş gibi ama Ömür hızla akıyor... Bahçedeki menekşeler soldu Çerçevesinde resim... Yüremiğin sesi kısıldı Sezsiz çığlıklardan Nerdesin , içim nerdesin... Sen gittin ya... Güzel olan ne varsa Gitmiş ardın sıra... Masumiyet gitmiş , merhamet gitmiş Dostluk gitmiş , vefa gitmiş Aşk gitmiş , aşık gitmiş ardın sıra Sen gittin ya.. Bu şehir benim şehrim değil artık Sen gittin ya... İstanbul gözlerin kadar güzel Değil artık... |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|