![]() |
|
SonForum Muhabbet Arkadaşlarınızla içinizden geldiği gibi sohbet edebileceğiniz bölüm ,sıkıntılarınızı sevinçlerinizi paylaşmaya bire bir .Sadece üyelerimiz bu bölümü görebilirler. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Bu öğretmenler küçük yaştaki öğrencileriyle cinsel ilişkiye girmekten ceza aldılar. Onlar eğitim tarihinin en tehlikeli öğretmenleri. ![]() Cameo Patch: 29 yaşındaki güzel öğretmen 17 yaşındaki öğrencisiyle oral seks yaparken yakalandı... 2000 dolar maddi 36 ay da ceza aldı... ![]() Angela Comer: 26 yaşındaki matematik öğretmeni 14 yaşındaki öğrencisiyle kaçtı... Hapis cezası aldı... ![]() Danielle Walls: 25 yaşındaki tarih öğretmeni 16 yaşındaki öğrencisiyle yakalandı ayrıca alkol kullandırdığı için de ayrıca ceza aldı... 1 yıl hapis 5 yıl gözetim... ![]() Christine Scarlett: 39 yaşındaki sanat dersi öğretmeni 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişki kurdu... ![]() Amber Jennings: 30 yaşındaki ingilizce öğretmeni 16 yaşındaki bir öğrencisine çıplak video ve resimlerini göndermekle suçlanıyor... 2 yıl gözetim cezası aldı... ![]() Rebecca Dawn Bogard: 27 yaşındaki güzel öğretmen 16 yaşındaki öğrencisine cinsel mesajlar göndermek ve bir arabada buluşmakla suçlanıyor... ![]() Mary Kay Letourneau: 34 yaşındaki öğretmen 13 yaşındki öğrencisine ilk cinsel tecrübesini yaşatmış ve 89 ay hapis cezası almıştı. Daha sonra çocuk büyüdü şu an 21 yaşında ve evlendiler... ![]() Sandra Geisel: 42 yaşındaki güzel ingilizce öğretmeni 16 yaşındki 4 öğrencisiyle arabada seks yapmaktan, tecavüzden yargılandı... ![]() Heather Shelton: 22 yaşındaki asistan öğretmen 18 yaşındaki öğrenciyle yakalandı. Kuzey Carolina'da öğrencinin yaşı kaç olursa olsun öğrenci olduğu için cinsel ilişkiye girmek suç kabul ediliyor... ![]() Carrie McCandless: 29 yaşındaki ingilizce öğretmeni 17 yaşındaki öğrencisiyle bir taciz olayı yaşadı ve 45 gün hapis 5 yıl gözetim cezası aldı. Ancak ilginç olan şu; o okulun müdürünün kadının kocası olması... ![]() Pamela Rogers Turner: 27 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni 13 yaşındaki öğrencisiyle oral seks, cinsel mesajlar, video görüntüleri gibi, küçük çocuğa tecavüz davasından öğretmenlik sertifikası elinden alındı. 270 gün hapis ve yaklaşık 8 yıl da gözetim cezası aldı... ![]() Debra Lafave: 25 yaşındki güzel öğretmen 14 yaşındaki öğrencisinin bekaretini alması nedeniyle 3 yıl ev hapsi ve 7 yıl da gözetim cezası aldı... mynet.com |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() böyle öğretmenim olsun, derslerin hepsi sıfır olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tamam sifir sana otur
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tamam öretmenim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() eğitim eğitim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hahaha başlığa bu kadar güleceğimi tahmin edemezdim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ilginç bir konu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |