sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..

Seçenekler Stil
Okunmamış 09-30-2013, 18:54   #1
Kullanıcı Adı
kizarkadasbul
Standart Şamata Görüntülü Sohbet Odaları ve Bayan Arkadaş bulma Servisi

Şamata Görüntülü Sohbet Odaları, ve, Bayan Arkadaş bulma Servisi, Şamata Sohbet Odası, samatasohbet org, Türkiyenin şamata ve eğlence dolu sohbet ve chat odalarımıza ücretsiz katılabilir zamanınızı dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz. Her odada yaklaşık 200 kişinin bulunduğu mekanda herkezin kendine göre yakın bulduğu bir arkadaşı var bunlardan kaç tanesi ciddi anlamda arkadaşlık yapıyor tabiki bilemeyiz.

Şu bir gerçekki dostluklar hiç bir zaman tükenmez, bitmez evet bazen aramızda hainler olabiliyor! Hainlerden kastımsa şudur ortamı bozan sevgiye ve dostluğa kapılarını kapatmış bir iblis gibi hayatını yaşayan insanlara karşılamamak zor değil. Bazı içerikler; http://www.arkadasa.com/arkadaslik-ilanlari

Neden karşılamamak dedim artık karşılamak gibi bir terim kullanılmıyor çünki kötülükler okadar yaygınlaştıki her insanın içinde kalan biraz iyilik vardır bunuda çevresinde gerçekten insanlığı ölmemiş birileri varsa o kalıcı olur amma eğer yok ise ondan daha insalık ve iyilik beklemeyin. Alt sayfalar; http://www.arkadasa.com/arkadaslik-i...ra-arkadas-bul

Neyse sözümü daha fazla uzatmayacağım umarım herkez mutlu olur ve sever, sevilir en güzel dileklerimle arkadaşlar.

Bu Tanıtım yazısını gerekli bölüme alırsan sevinirim yetkili arkadaşım tanıtım yazıları bölümüne yazamadığım için buraya yazdım. Yetkim yetmedi orası için sen alırsan sevinirim

.

Konu kizarkadasbul tarafından (09-22-2016 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yetkı kısıtlaması yuzunden yeni konu acamamak!
kizarkadasbul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)