|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
06-27-2009, 17:19 | #1 |
Sagopa Kajmer - Bana Müsade Beyler
Farfarayla doldu ruhumun asilerini sakinleştiren müzik kutusu... Nerde ''play'' butonu ? Bas da çalsın !... Kendi yazıtlarım iğnecesine kalbe batsın. Kodes-kafes miraysa canım burda çıksın ahali. Öfke resitalimde dilsizdim benkonuşan gözlerimdi. Mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli. Hayati diğerlerinden kopya çekerek yaşamak budalaca. Kendi yolunun inşası şart tabiiki. Cehennem aşıklarla dolusadakatsizlerin ayakları katedecek yolu... İstemesen de katetmen gerekecek selvi boylu yokuşu. Kendini hergün izleyerek göreceksin yokoluşunu sen de. Yaşadıkça oyuna dahilim. Namussuzluk dünyasında kabus nüfusu artmaktasaklan!... Kıyametin tiyoları göz kırpmakta. İnşa ettiklerini yıkmak için gelecekler bunun bilinciyle yaşa. Ne yazık ki testlerinize tabi değilim. Bestelerimi deste deste zulaladım.. aheste yürüyen kaplumbağayım. Sen İstanbul'u bacaklarının arasına almışsın. Aferin !... Helal olsunişi kapmışsın. Aklın kokuşmuş odalarda baygınerkek düşü sapkın. Kötü niyetli yaklaşımşehvet hali zıpkın. Sen çıtırsınen basitinden kırılırsın. Dev cüsseli şehrim açkendini bulunca al ve kaç !... [Nakarat] Bana müsade beylerben gider ahım kalır Düşman beni hatırlasınkorkum yere batsın varsın Gül bahçem yangınküllerim avuçlarımdan taşsın Son sualde don tutsun dudakların kanasın ! |
|
|
|
05-31-2022, 10:49 | #2 |
Ellerinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|