|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
|
Seçenekler | Stil |
01-28-2009, 13:34 | #1 |
Ruhumun mürekkebi damlıyor hayatın satır aralarına
Ruhumun mürekkebi damlıyor hayatın satır aralarına.. Herşey dilimin ucunda.. Herşey kalemin ucunda.. yutkunsam tıkayacak boğazımı.düğümlenecek.. çırpınsam, gözümü kırpsam bir an ruhum akacak kalemin ucundan damla damla.. mürekkebi bitecek ... ömür bitecek.. sessizliğimde sensizliğimde sesiz çığlıklarımda yaşatıyorum aşkı... sesi kısıldı aşkın ruhumda... bir ömür hapsoldu yalnız bedenime.. ve ben.. inadına arka sokaklarımda kovalıyorum onu.. çıkmaya,kaçmaya çalışıyor ruhumundan,bedenimden... her girdiği sokak çıkmaz sokak her çaldığı kapının ardında sen... bir gün.. bu fütursuzca gidişin faturası kesilecek sana.. ardından tükenmeye yüz tutmuş umutlarla, bir veda bekleyen kalbim; içimde damla damla birikmiş gözyaşlarım ve sesizliğinde sana son ses lanet okuyan dilimin şahitliğinde yüreğmdeki darağacında idam edileceksin.. ama gömmeyeceğim seni.. bir damla gözyaşı dökmeyeceğim, döktürmeyeceğim ardından.. bu gece hayatımın tozlu raflarında; ismini bie hatırlamakta güçlük çektiğim bir çift göze takılıyor hayalim.. hep bir hayalkırıklığı; hep yağmurlu günlerde yaşanan hayattan bir parça... mazinin kayıp yazboz parçalarından birisi.. ölümü bekleyen sevgilinin ruhumdaki ilk izleri.. kapanıyorlar usulca.. ve yağmura karışıp akıyor hayatımdan... Ruhumun mürekkebi damlıyor hayatımın satır aralarına.. bugüne dek yaşadığım,yazdığım ne varsa hepsi sendin... gözyaşlarımın kalabalığı arasında idam ediyorum seni.. ve idamını müjdeleyecekken hayallerime; aşk kaybolduğu sokakların birinde ağıt yakıyor çığlık çığlığa.. mürekkebin son damlası seninle birlikte asılı kaldı darağacında.. ruhumun mürekkebi akmıyor hayata.. bitiyorsun.. bitiyorum... Alıntı... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|