![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() +Aşkım yağmurun altında yürüyoruz.. Ne kadar romantik değil mi..
-Ne demezsin.. Donumuza kadar ıslandık.. +Ne dedin anlamaıdm.. -Evet aşkım ne kadar romantik diyorum.. +Hıı, hıı.. Aldın mı yüzüğü.. -Hangi yüzüğü? +Anlamamazlıktan gelme.. Ne dediğimi biliyosun.. -Immm.. Şey alamadım.. Ama söz önümüzdeki ay alacam.. +4 aydır aynı şeyi söylüyosun Fikret.. Yeter artık.. ! -Tamam hayatım sinirlenme.. +Nasıl sinirlenme ya.. Yağmur şarıl, şarıl üzerimize yağıyo.. Donumuza kadar ıslanmışım.. Bi de yüzüğü almadım diyosun.. Hayret bişeysin Fikret. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Ne masası bu. +Bugun evliliğimizin yıldönümü hayatım.. -Ay Ekrem.. Çok romantiksin.. Mumlar.. Şarap.. Harikasın.. +Her şeyi senin için yaptım.. Çok para harcadım.. Ama sana değer tabi.. -Bu şarabın tadı değşik gibi.. Markası ne bunun.. +Yo yok.. hayatım.. Niye değişik olsun.. Çok güzel.. -Salih Baba şarapları.. 4,50 kuruş. 4,50 kuruş mu.. . Ooolaamaz.. Köpek öldüren bu.. Şu romantik günün içine ettin ya.. ühühhüh +Yok hayatım.. Şaa şarap ucuzlamış.. Fransa deposundaki şarapları piyasaya sürü.. Ama ağlamaya ya.. diğerleri çok pahalıydı napayım..---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- +Hayatım.. Yağmur ne güzel yağıyor dimi.. -Yoo, gayet normal yağıyor.. +Yağmurlu havada yürüyünce aklına ne geliyor.. -Şemsiye.. +Başka. -Don.. +Donla ne ilgisi var be.. -Donumuza kadar ıslanıyoruz ya.. O bakımdan.. şey ettim.. +Başka bişi söyle ama nesne değil.. İçinde aşk olan, sevgi olan bişi.. -Ha.. Galatasaray.. +Ne Galatasaray'ı -Hani varya.. Beraber yürüdük biz bu yollarda.. Berabaer ıslıandık yağa yağmurda.. Şimdi sı.. +Kes Murat kes.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |