sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 07-29-2012, 22:52   #1
Kullanıcı Adı
dj_ibo_g_h
Standart Rogaine Nedir Rogaine Etkileri Faydaları Nelerdir

Web Adresi: http://www.rogainefoam.gen.tr/
Sahibi: kENDİ Sunucumuz
Hosting Sağlayan Firma: kartezmakine
Web Master ve ya Teknik Sorumlu:kartezmakine
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:

rogain

Rogaine dünyaca ünlü ilaç sektörürünün devi olan Pfizer firması tarafından üretilmekte olan ve oldukça başarılı sonuçlarla pazara sunulan saç problemerline karşı geliştirdiği saç ürünüdür

Amerika ve Avrupa’da Dermatologlar tarafından yapılan Klinik Testlerinde başarılı sonuçlar alan Rogaine zaman içerisinde birçok Dermatolog tarafından kullanılmaya ve önerilmeye başlanmıştır.

Yapılan testlerde erkek tipi saç köklerinde oldukça başarılı sonuçlar vermeyi başaran rogaine saç olan bölgelerdeki saçları güçlendirdiği, saç olmayan bir çok noktada ise saç çıkmasına yardımcı olduğu klinik deneylerce defalarca onaylanmıştır.

Kısaca özetlemek gerekirse Rogaine; dünyaca ünlü ilaç firması Pfizer tarafından üretilen ve saç dökülmesine karşı problemlerde kullanılan en iyi ve en etkili ilaç olarak kabul edilmektedir. ABD’de “Gıda ve İlaç Kurumu” (Food & Drug Assoc.) den onay alan TEK

rogaine kullananlar

Kemal Sarı - 22 Mayıs 2012
ben daha öncedende kullanmıştım bu üründe. cokda memmun kalmıştım. yeniden aldım . ürün cok etkili. herkese tavsiye ediyorum
SEDAT KÜRKÇÜ - 20 Mayıs 2012
ürünü aldım 1 haftadır kullanıyorum. sacımdaki değişimi fark ediyorum biraz biraz. etkisini görmeye basladım. kullanıma devam edip tekrar yazacagım.
Merve Söğütlü - 27 Mayıs 2012
ürünün bayan olan pembe kutusunu uzun süredir bulamıyordum. telefon acıp siparşimi verdim. elime geçecek ve kullandıgımda memmun kalırsam tekrar sipariş vereceğim. teşekkür ederiz.

rogaine etkileri yan etkileri

Rogaine solüsyon kullananların en yaygın şikayeti, kafa derisinde kepeklenme ve kaşıntıdır. Ayrıca, ilaç ilk dönemler, saç dökülmesini geçici olarak şiddetlendirebiliyor. Bu şekilde cansız saçlarınızdan kurtulup daha canlı saçlara kavuşuyorsunuz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)