![]() |
|
Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz.. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Web Adresi: http://www.rogainefoam.gen.tr/
Sahibi: kENDİ Sunucumuz Hosting Sağlayan Firma: kartezmakine Web Master ve ya Teknik Sorumlu:kartezmakine Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: rogain Rogaine dünyaca ünlü ilaç sektörürünün devi olan Pfizer firması tarafından üretilmekte olan ve oldukça başarılı sonuçlarla pazara sunulan saç problemerline karşı geliştirdiği saç ürünüdür Amerika ve Avrupa’da Dermatologlar tarafından yapılan Klinik Testlerinde başarılı sonuçlar alan Rogaine zaman içerisinde birçok Dermatolog tarafından kullanılmaya ve önerilmeye başlanmıştır. Yapılan testlerde erkek tipi saç köklerinde oldukça başarılı sonuçlar vermeyi başaran rogaine saç olan bölgelerdeki saçları güçlendirdiği, saç olmayan bir çok noktada ise saç çıkmasına yardımcı olduğu klinik deneylerce defalarca onaylanmıştır. Kısaca özetlemek gerekirse Rogaine; dünyaca ünlü ilaç firması Pfizer tarafından üretilen ve saç dökülmesine karşı problemlerde kullanılan en iyi ve en etkili ilaç olarak kabul edilmektedir. ABD’de “Gıda ve İlaç Kurumu” (Food & Drug Assoc.) den onay alan TEK rogaine kullananlar Kemal Sarı - 22 Mayıs 2012 ben daha öncedende kullanmıştım bu üründe. cokda memmun kalmıştım. yeniden aldım . ürün cok etkili. herkese tavsiye ediyorum SEDAT KÜRKÇÜ - 20 Mayıs 2012 ürünü aldım 1 haftadır kullanıyorum. sacımdaki değişimi fark ediyorum biraz biraz. etkisini görmeye basladım. kullanıma devam edip tekrar yazacagım. Merve Söğütlü - 27 Mayıs 2012 ürünün bayan olan pembe kutusunu uzun süredir bulamıyordum. telefon acıp siparşimi verdim. elime geçecek ve kullandıgımda memmun kalırsam tekrar sipariş vereceğim. teşekkür ederiz. rogaine etkileri yan etkileri Rogaine solüsyon kullananların en yaygın şikayeti, kafa derisinde kepeklenme ve kaşıntıdır. Ayrıca, ilaç ilk dönemler, saç dökülmesini geçici olarak şiddetlendirebiliyor. Bu şekilde cansız saçlarınızdan kurtulup daha canlı saçlara kavuşuyorsunuz. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|