|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
12-01-2007, 23:42 | #1 |
Reddedildikten sonra karizma yapmak
alıntıdır
1. ben acilarin cocuguyum modeli -meltem benimle cikar misin? -hayir salak -tamam meltem simdi git ve beni yanlizligim ile yanliz birak 2. kıvrak modeli - meltem benimle cikar misin, misal iki biletim var ateslerin dansi'na? - hayir salak - aa simdi hatirladim, hülya'ya soz vermistim... oteki sefere insallah... 3. tehdit eden modeli - meltem benimle cikar misin? - hayir salak - e o zaman ben gidip hülya'ya bi sorayim... 4. anlamaz modeli - meltem benimle cikar misin? - hayir salak - o zaman, askim, ilk olarak ateslerin dansi'na gidelim mi... - geri zekali misin nesin ya, hayir dedim... - tamam, önlerden almaya calisirim... yemek de yeriz di mi hayatim, show'dan once... - harbiden salaksin ya, sana adimi soyledigime inanamiyorum... - evet askim ya, ismin cok guzel... 5. güner ümit modeli - meltem benimle çıkar mısın? - kesinlikle hayır. - kesinlikle hayır dediniz kaybettiniz, puanlar kırmızı masaya.. 6. Salak modeli - meltem benimle cikarsin mi ? - bilmem.. sence cikar gibi duruyomuyum ? - walla galiba cikarsin.. ama emin degilim.. hadi bi aciklik getir su konuya - hayir salah hayiiiiiiiir ! - bunu evet olarak kabul ediyorum - sertan bu kadar salak olmayi nerde ogrendin ? - her gun 1 saat calistim duzenli.. cok zor olmadi.. - hmmm 7. sartlanmis model -meltem benimle cikar misin? -tabi neden olmasin -sen kaybettin kizim, seni sevmistim halbuki - 8. redden sonra karizmayi cirkeflesmekte arayan model -meltem benimle cikar misin? -hayir salak - la, ben seni deniyordum zaten..kabul etseydin üstüne beton dokerdim senin.. 9. esprituelim ben modeli -meltem benimle cikarmisin? -hayir salak.. -peki sen asansorle cik ben yetisirim 10. oha artik modeli - meltem benimle cikarmisin? - hayir salak.. - in o zaman ustumden, giy ustunu, uza... 11. psikolog modeli - meltem benimle çıkar mısın? - hayır salak. - tabii, sana hak veriyorum. daha önceki ilişkilerinde yüreğine aldığın yaralar seni korkutan. sanırım biraz zamana ihtiyacın var. lütfen biraz düşün. 12. iyimser model -meltem benimle çıkar mısın -hayır -ama asla demedin... demek ki hala umut var? - 13. ulasamadığı ete mundar diyen kedi modeli -meltem benimle çıkar mısın? -hayır!!! -aman zaten sen de kendini bulunmaz hint kuması sanıyosun, çillisin,çirkinsin ıyyyy 14. Vurdumduymaz Modeli - meltem benimle cikar misin ? - hayir salak.. ! - peki, kacta aliyim seni o zaman ? - ulan cikmam dedim.. - peki saat 8 de gorusurus askim.. 15. Filozof Modeli -benimle cikar misin meltem? +hayir -hahah... bir an icin benimle gercekten cikabilecegin ihtimalini dusundun degil mi? itiraf et? 16. Dalgacı Model -benimle cikar misim meltem? +hayir -olm ben size dedim anlar dalga gectigimizi diye 17. - benimle çikar mısın meltem? + ahh, elbette hayatım... - adisin meltem! şurada iki satir karizma yapacaktım, içine s.çtın!! 18. türk filmi modeli: -meltem benimle çıkar mısın? -hayır abuzer! -bir gün karşına çıkıcam, diyeceğim ki fakir ama onurlu bir genç vardı... anlıyo musun! -tabiiii 19. romantik model: -meltem benimle çıkar mısın? -olmaz berke! -oysa pembe panjurlu evimizde, gece pencereden yıldızları seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle... -bak seeen... 20. yalanci model -baba nooldu ne dedi kiz? -abi simdi gittim basladi ask mesk duygusal duygusal konusmaya, yok bana cok deger veriyormus, yok baglanmaktan korkuyormus... beni de bilirsiniz gelemem oyle ince muhabbetlere. " kizim" dedim. naza cekiyo iste... -o zaman bitmis o is abi, kiz hasta.. -yok baba istemem artik zaten sodugum birden. 21. Komplocu Model -meltem .. bişi söyliycem.. seni seviyorum -ay.. memet olmazki biz arkadaşız -ben çıkalım demedimki zaten 22. Yavuz Hırsız Modeli: once kalabalik bir ortama gidilir hatun ile birlikte orada ; -meltem benimle cikar misin? -hayir salak! -ya kizim yeter yaaa cikmiyorum iste, biktirdin 3 aydir cik - mi -yo -rum seninle zorlami yani.(bu kisim bagirarak ve gercekten sinirlenmis bir sekilde soylenir). 23. - meltem benimle çıkar mısın? + hayır. - hayır deyişine bayılıyorum. ee, benimle çıkacak mısın? + hayır! - süpersin ya. şu 'hayır' deyişini duymak için ölene kadar sorarım valla bu soruyu eheh |
|
|
|
12-01-2007, 23:44 | #2 |
bunu biliyorum ama buda çok komik yaaaa::
|
|
12-01-2007, 23:46 | #3 |
bişey değil arkadaşım:
|
|
12-02-2007, 21:41 | #4 |