Prizma
Mali Müşavirlik, yönetim danışmanlığı, vergi, krediler gibi birçok konuda firmalara danışmanlık hizmeti vermektedir. Mali Müşavir ve Serbest muhasebe belgesine sahip olan aynı zamanda şirketin kurucu ismi olan Koral Şenay, ayrıca Türk Patent Enstitüsünün yetkili Patent vekili konumundadır.
Şirketler için birçok hizmetler sunan Prizma Mali Müşavirlik, şirketlerin yönetim danışmanlığı hizmetleride vermektedir. Şirket kurarken dikkat edilmesi gereken konuları, şirket kurma ve şirket kuruluşları hakkında danışmaklık hizmeti ile yatırımcıya doğru hizmeti vermektedir. Hangi şirketin daha uygun olacağını, şirket kurarken finansal raporlama çalışmalarını gözden geçirip en uygun şekilde karar verir. Ayrıca işletme için gerekli olabilecek kapasite raporları konusunda da destek verilmektedir.
Kapasite raporu ; İmalat yapan firmaların mevcut makina ile hangi ürünleri ne kadar üretebileceğini gösteren rapordur.
Ayrıca
şirket kurma konusunda yardım isteyen bireyler için yapılacak tüm işlemleri kendileri halletmekle beraber başvuru öncesi ve başvuru sonrasında tüm işlemleri halletmektedir. Sizde tüm bu hizmetlerden yararlanmak ve hemen bizimle çalışmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
www.prizmamusavirlik.com