|
Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz.. |
Seçenekler | Stil |
05-16-2012, 19:05 | #1 |
Pomza - Peyzaj - Yalıtım | gardenpomza.com
Domain adı : gardenpomza.com
İçerik-Başlık : Pomza - Peyzaj - Yalıtım | gardenpomza.com Site Kuruluş Tarihi : Ekim 2004 Firma Ünvanı : Doğanlar Nakliyat Madencilik San Tic Ltd Şti Sorumlu Kişiler : Hasan Elikara - Salih Elikara Firma Hakkında Bilgiler : + 1963 Yılından bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. + Çok sayıda kamu ve özel kuruluşlara bina ve tesis yapmıştır. + 2001 Yılında Adapazarı Ve Duzce'de 275 adet Deprem Konutu Yapmıştır. + Bir senede 10.000 Ton Kayrak taşı imalatı gerçekleştirmektedir. + Türkiye'nin En Büyük Pomza Sahasına Sahip Firmadır. + Yılda 50.000 ton Pomza Madeni kapasitesine ulaşmıştır. + Hem iç pazara, hem de dış pazara satış gerçekleştirmektedir. Pomza Taşı, Pomza Tozu ve Bims hakkında merak ettiklerinize site vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Peyzaj - Fidan - Yalıtım - inşaat - İzolasyon ve Dranaj gibi hizmetler ile ilgili her türlü sorunuz için de, firma ile iletişime geçiniz. Doganlar Madencilik - Nakliyat Limited Sirketi İletişim Bilgileri Firma Adresi : Asık Seyrani Caddesi No:11 Develi / Kayseri Telefon : +90 352 621 22 57 Faks : +90 352 621 38 93 GSM : +90 532 247 62 73 ( Hasan Elikara) E-posta : garden @ gardenpomza.com |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|