![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Ağlamalıydım tutuyordum kendimi uzun zamandır
bir telaşla ertelendi hep hıçkırıklara boğularak ağlayacağım saatler tutamıyordum kendimi artık ağlıyordum… dört duvar arası ben yalnızdım kimsecikler yoktu yanımda bir tek seni düşünüyordum o dakikalarda akreple yelkovan hareketlendiği sırada yine sen yoktun yanımda… bir dost edasıyla sohbetlerimiz ne güzeldi saatler süren arkadaşça gülüşen iki insan görmek ne güzeldi insanın seni sevdiğini bilmesi ne güzeldi erişilmeze ulaşmış gibi sevinmiştim o anlar… içimde bir ürperti vardı hep şimdikini düşündüğüm o zamanlar ne yaparım diye endişelendiğim korktuğum başıma geldi… artık senden geriye sadece hatıralar ve hediyen kalmıştı… yetmiyordu üç beş fotoğraf ayakta kalan bir iki hatıra şimdiki kısa dakikalara hatta saniyelere karşı gelemiyordu o uzunca ve su gibi geçen saatler… ömrüm keşke o kadarla sınırlı kalsaydı sadece mutlulukları yaşasaydı bu gönül acıyı tatmasaydı en hiddetli şekliyle seni severek mutlu olabilseydi keşke… keşkeyi kullanmasaydı bu beden belkilerde kaybolmasaydı sadece emin olarak haykırsaydı o sihirli kelimeleri seni seviyorum diye… haykırdı emin olarak ama bir keşkesi vardı beni sevse dediği bir belkisi vardı mutlu oluruz dediği… olmadı yapamadı… o öldü… ölürken haykırdı uzun uzun SENİ SEVİYORUM diye duymadı duymak istemedi belki olmadı yapamadı o öldü kendi gözyaşı selinde boğuldu… |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() Cok AnLamLıBi Şiir...Begendim
![]() |
|
![]() |
![]() |