|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
01-14-2010, 11:55 | #1 |
nevşehir Anadolu Teknik Lisesi,Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi
Okulumuz 1946 yılında Erkek Orta Sanat Okulu olarak açılmıştır. Daha sonra Sanat Enstitüsü adını alarak bugünkü Nevşehir Lisesinin bulunduğu bina da faaliyetlerini yürütmüş, 1970 yılında ise bugünkü binasına taşınmıştır.
Okulumuz 36.000 m2 arsa üzerine kurulmuş olup , 7 bölümden meydana gelmiştir. bu bölümler sırası ile TESVİYE, ****L İŞLERİ, ELEKTRİK, MOTOR, MOBİLYA VE DEKORASYON, ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR bölümleridir. Okulumuz 1976-1977 öğretim yılında Teknik Lise Makine bölümünün açılması üzerine Nevşehir Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi adını almıştır. 1996-1997 Öğretim yılında da Teknik Liseye Elektrik Bölümü açıldı. 1998-1999 öğretim yılında Anadolu Teknik Lisesi açıldı. 2002-2003 eğitim öğretim yılında Teknik Lise Bilgisayar Bölümü açıldı. ayrıca, Anadolu Meslek Lisesi Elektrik Bölümü açılması üzerine okulumuzun ismi Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi adını almış ve bugünkü hüviyetine kavuşmuştur. 2006/2007 Eğitim Öğretim Yılında Okullarımız ve Bölümlerimiz Anadolu Teknik Lisesi: Bilişim Teknolojileri Alanı, Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı, Makine Teknolojisi Alanı,Elektrik Bölümü.Anadolu Melek Lisesi: Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı, Elektrik Bölümü. Teknik Lise: Bilişim Teknolojileri Alanı, Bilgisayar Bölümü Endüstri Meslek Lisesi: Bilişim Teknolojileri Alanı, Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı, Bilgisayar Bölümü, Elektronik Bölümü, Elektrik Bölümü, ****l İşleri Bölümü, Motor Bölümü, Mobilya ve Dekorasyon Bölümü, Tesviye Bölümü. BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ ELEKTRONİK BÖLÜMÜ ELEKTRİK BÖLÜMÜ ****L İŞLERİ BÖLÜMÜ MOBİLYA VE DEKORASYON BÖLÜMÜ MOTOR BÖLÜMÜ TESVİYE BÖLÜMÜ TELEFON NUMARALARI, FAX NUMARALARI DAHİLİ TELEFON NUMARALARI Okul Müdürü Mehmet DEMİR 113114 Elektrik Elektronik Teknolojisi (Elektronik Bölümü) Bölüm Şefi Gökhan ÖZER 131 Md. Baş Yrd. Mutlu SÜMER 115 Elektrik Elektronik Teknolojisi (Elektronik Bölümü) Öğretmenler Odası 132 Teknik Md. Yrd. İrfan AK 121 Elektrik Elektronik Teknolojisi (Elektrik Bölümü) Bölüm Şefi Şeref ÜSTÜNER 133 Md. Yrd. Atıf BİLGİLİ 121 Elektrik Elektronik Teknolojisi (Elektrik Bölümü) Öğretmenler Odası 134 Md. Yrd. Mehmet BULDUK 119 Elektrik Elektronik Teknolojisi (Elektrik Bölümü) Kumanda Atelyesi 135 Md. Yrd. Murat ŞİMŞEK 119 Elektrik Elektronik Teknolojisi (Elektrik Bölümü) Tesisat Atelyesi 136 Md. Yrd. Birol UZUNÇAYIR 157 Elektrik Elektronik Teknolojisi (Elektrik Bölümü) Laboratuvar 137 Md. Yrd. Selahattin TAŞKIN 155 Elektrik Elektronik Teknolojisi (Elektrik Bölümü) Elektronik Atelyesi 147 Bilişim Teknolojileri Alanı Bölüm Şefi Erol KILIÇ 140 ****l Teknolojisi Alanı Bölüm Şefi Ruhi TURGUT 142 Bilişim Teknolojileri Alanı Öğretmenler Odası 146 ****l Teknolojisi Alanı Öğretmenler Odası 143 Rehberlik Servisi 167 Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölüm Şefi Ercan KARACA 144 Öğretmen Çalışma Odası 156 Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenler Odası 145 Bilişim Labartuarı 162 Makine Teknolojisi Alanı Bölüm Şefi Şahin ÖZAYDIN 138 Sayman 120 Makine Teknolojisi Alanı Öğretmenler Odası 139 Kalem 122 Ahşap Teknolojileri Alanı Bölüm Şefi İbrahim CEYLAN 141 Spor Odası (Beden Eğitimi Öğretmenleri) 161 Öğretmen Çalışma Odası 118 Ayniyat Memuru 116 Kütüphane 163 Muhasebe 122 Kalorifer Dairesi 129 Hizmetli 164 Kantin 125 Yemekhane 126 Memur Odası 158 NEVŞEHİR ANADOLU TEKNİK LİSESİ, TEKNİK LİSE VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ YENİ MAHALLE YENİ KAYSERİ CADDESİ NO:36 50100 NEVŞEHİR |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|