senden okadar nefret ediyorum ki ama okadarda seviyorum ne yapsam unutamiyorum seni anlaya bileceyin seni hala cok seviyorum
NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN.
AMA HER SIIRDE ASK SEVGI YOKTUR. BAZEN NEFRET EDERIM BAZEN KIN KUSARIM, NEFRETIM DALGALARDIR KINIM ISE ENGIN DAGLARDIR, ASILMASI ZOR ENGELLERIM VARDIR, AMA BENI YIKAN INSANLAR DEGIL YASADIGIM YILLARDIR.
NEDEN IHANET ETTIN BANA, DUYDUM KI OTURDUN NIKAH MASASINA, BENSIZ MUTLULUK HARAM SANA!
senden okadar nefret ediyorum ki ama okadarda seviyorum ne yapsam unutamiyorum seni anlaya bileceyin seni hala cok seviyorum
NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN.
AMA HER SIIRDE ASK SEVGI YOKTUR. BAZEN NEFRET EDERIM BAZEN KIN KUSARIM, NEFRETIM DALGALARDIR KINIM ISE ENGIN DAGLARDIR, ASILMASI ZOR ENGELLERIM VARDIR, AMA BENI YIKAN INSANLAR DEGIL YASADIGIM YILLARDIR.
NEDEN IHANET ETTIN BANA, DUYDUM KI OTURDUN NIKAH MASASINA, BENSIZ MUTLULUK HARAM SANA!
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.