|
Tatil Rehberi - Oteller Tatil rehberinizden tatil köyleri ve otellerle ilgili bilgi alabilirsiniz. |
Seçenekler | Stil |
02-02-2010, 20:51 | #1 |
Muğla MÖVENPİCK RESORT BODRUM(Bordum Otelleri)Hakkında Bilgiler,Resimlerve Görüşler
Muğla MÖVENPİCK RESORT BODRUM(Bordum Otelleri)Hakkında Bilgiler,Resimlerve Görüşler
MÖVENPİCK RESORT BODRUM(Bordum Otelleri)Hakkında Bilgiler,Resimlerve Görüşler Oda ve Yatak 92 Oda, 117 Yatak, 28 Standart Oda,1 Engelli Odası, 15 Sigara İçilmeyen Oda, 40 Delüks Oda, 9 Bağlantılı Oda, 4 Suit, 5 Junior Suit, Oda Özellikleri Telefon, Direkt Telefon , Duş ve Tuvalet , Banyo , Banyoda Telefon, Saç Kurutma makinası, Yangın Alarmı , Minibar , Uyandırma Servisi, Kasa, Balkon or Terrace, 24 Saat Oda Servisi , Uydu TV , Müzik Yayını, Internet Bağlantısı, Kablosuz Internet, Merkezi Klima, Oda Manzarası Deniz Manzarası , Bahçe Manzarası, Havuz Manzarası, Yeme İçme 1 Restaurant Kapalı kap:90, Açık kap: 40, Kahvaltı Salonu (toplam kap: 90), Snack Bar, Mövenpick Hotel (Akdeniz ve Uluslararası Mutfak) Restaurant, 90 kişilik, Havuz Bar, Club House 25 Pax, Lobby Lounge, Konaklama Tipi Oda Kahvaltı, Toplantı 3 Toplantı Salonu Toplam kap: 240,Maks (m2/kap):103/100, Min (m2/kap):75/55, Kablosuz Ağ Bağlantısı, Ses Sistemi, Yaka Mikrofonu, Kablosuz mikrofon, Masa Mikrofonu, Işık Sistemi, Dvd Oynatıcı, Vcd Oynatıcı, Video, Kürsü, Müzik Yayını, Bilgisayar Projektörü, Görüntü Kaydı, Projektör Perdesi, Barkovizyon, Flipchart, TV, Yazı Tahtası, Faks, Klima, Işık Sistemi, Telefon, Fotokopi Fasilite ve Servisler Sağlık Odası , Doktor , Çocuk Bakımı isteğe bağlı, Uyandırma Servisi , İş Merkezi , Internet , Evcil Hayvan Kabulu , Kuru Temizleme , Çamaşır ve Ütü Servisi , Resepsiyonda Emanet Kasası , Jeneratör , Merkezi Klima ve Isıtma , 40 Araçlık Açık Otopark, Aktivite ve Rekreasyon 2 Açık Yüzme Havuzu 1 Kapali Yüzme Havuzu Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Sağlık Merkezi, Yakındaki Aktiviteler Dalış Okulu, Su Sporları, Golf, Futbol, Trekking, Aquapark, Konum Şehir Merkezine Yakın, Denize Yakın (), Ücretsiz Otobüs Servisi, Bodrum 8 km, Milas Bodrum Havaalanı38 km, |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|