![]() |
|
Msn - Gmail - Yahoo - ICQ Msn, Gmail, Yahoo vs. ile ilgili paylaşımlar burada. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Silah: /̵͇̿ ̿/'̿̿̿̿̿̿ ̿ ̿ Sigara: (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے~ ~ Sigara marıboro: (̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̅ ̲̅_̅()ڪے Türk Bayrağı: |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| İfadeler: ˙·٠٠•● ●•٠٠·˙ Ay_Yıldız: ¤ۣۜ..¤ Ölüm: ~√V''^√\~√V^√V'^~ - - - - Love: ●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●● ağac ve ev::*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l dikkat tabelası: •$4•@/!\•$4•@ Besmele: لله بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِا Sensiz olmuyor: ۰۪۪۫۫S۪۫۰۪۪۫۫E۪۫۰۪۪۫۫N۪۫۰۪۪۫۫S۪۫۰۪۪۫۫İ۪۫۰۪۪۫۫ Z۪۫۰ ۰۪۪۫۫O۪۫۰۪۪۫۫L۪۫۰۪۪۫۫M۪۫۰۪۪۫۫U۪۫۰۪۪۫۫Y۪۫۰۪۪۫۫O۪۫۰۪ ۪۫۫R: Ev ve ağaçlar: '*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*: |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() Güzel Paylaşım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Saollasın Benim İşime Yaramaz Ama Cafcaflı Kızların İşine Yarayabilir. Sen Kullanıyor musun ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() teşekkürler tomqolıq..güzel paylaşım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İlk Önce Her Yayınladığın Şeyi Yayınlamadan Önce Kendin Test Edeceksin Sonra Paylaşım Yapacaksın
![]() ![]() Yani Lafın Kısası İlk Önce Can Sonra Canan.. ![]() Konu NOYAN tarafından (08-28-2008 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: "flood" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ilginçsn yha
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ben bilgisayarcyım ve o nick dediğin yazılarla az msn çalınmadı kodlama yazıyor bazı hackerler ondan dedim terbiyesizlik olmasın ama siz bu kodlamadan anlamazsınız adamlar yapıyor ne yaparsın bu arada o canan espirik yaptım orda ama çamadın zannımca
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() eet anlamdm
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Tamam Bukadar İşte Sorun Yok O zaman teşekkür Ederim Güzel Şekiller. Nie Hemen Karın Ağrısı Yaptın Yaw.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|