![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() e : slm
k :slmda kimsiniz e :ıı şey ben murat k :hangi murat e : dördüncü murat eueheu k :defol -------------------------- e :slm naber k :slm iii kimsin e :benmi k :yok arkandaki e :ha o ercan k :byyy e :tüh be ercanın yüzünden engelledi ------------------------------ e :ya nerdesin görüşmeyeli çok ayıp ediyosun ha k ardon? e :tamam bi daha olmasın k :sen de kimsin be defol --------------------------- k :msn adresimi nerden aldınız e :ıı migrosda ucuzluk vardı toptan aldım e :tüh be çevrim dışı oldu ------------------------ k :kimsiniz e :talihine darılmış umutlara sarılmış sevmişte terk edilmiş bir gönül yorgunuyum(ferdi babadan alıntı yaptım) k :böyle birini tanımıyorum by -------------------------- k :adresimi nerden buldun e :ıı şey dün gece ak sakallı bi dede rüyamda bu adresi verdi k :söyle o dedeye bi milli piyangodan sonra çöp çatanlığamı başladı e :valla bende anlamadım k :hadi sana tatlı rüyalar anca buluşursun ak sakallı dedeyle ------------------------------ k(yabancı kız) :what is this e :this is a book k :my email?? e :senin adresi wc de düşünürken buldum k :sen türksün galiba e :nerden bildin k :ee türkün aklı ya kaçarken ya z.çarken neyse by -------------------------------- k :kimsin e :Allahın cooluyum k :yapma ya hiç çekilmiyosun by -------------------------------- e :slm ben ahmet k :hangi ahmet e :unutuldukmu yoksa k :haa anteptekimi e :eeevet o işte k :amma kekmissin benim antepte tanıdığım yokki by |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|