|
Msn Plus ve Diğer Eklentiler Msn Plus, Discovery, Bot, Cam vs. yardımcı programlar burada |
Seçenekler | Stil |
01-08-2008, 17:34 | #1 |
MsN dE kEnDi BoTuNuZu OlUşTuRuN...!
msn de kendi botunuzu oluşturun...!
Sürüm : Beta 3 Boyut : 442 Kb Kullanim Izni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe Isletim Sistemi : Windows (Tümü) Msn Protokolü üzerinden çalisan, verdiginiz kelimelere ve bu kelimelere gelecek cevaplara göre çalisan bir bot uygulamasi. Kendi botunuzu kendi kelimelerinizi ekleyerek yapabiliyorsunuz. Örnegin bir sözlük veya arkadaslarinizi çildirtmaya yarayacak botlar yapabilirsiniz. Ayrica ögrenme özelligi sayesinde botun konustugu kisiler de bota yeni kelimeler ögretebilir. Prqramın Kullanımı Programin kullanimi aslinda cok basit Simdi gelen yazilara otomatik cevap verilmesi icin bazi seyler yapmamiz gerekiyo olay gayet basit herhangi bir klasor un icinde sag tiklayip yeni yeni metin belgesi secenegine tiklayip istege gore ad veriyosunuz ve sonra bu belgeyi acip satirlar halinde bi takim yazilar yazicaz bu yazilar [ kodlar] soyle olmali... Gelecekyazi=botunverecegicevap Gelecekyazi=botunverecegicevap Gelecekyazi=botunverecegicevap Gelecekyazi=botunverecegicevap .... seklinde bi liste hazirliyoruz simdi ise JMSNBOT u acip en sol en alttaki tusa basarak kaydettigimiz metin belgesini buluyorz ve ekliyoruz ardindan sifremizi girip oturum acabiliriz boylece bi bakima telesekreterimiz oluyo ayrica yaptiginiz listede degisiklkler yapabilir ve buunu soldan ikinci tusla istediiniz bi yere kaydedebilirsiniz Download Link http://rapidshare.com/files/48750848/jmsn.rar.html ya arkadaşalr kusura bakmayın bende anlamadım link nedense böyle oluyo neden olabilir ki sizce ben hiç bişey anlamadım ya geçen yaptığım şaka programları konusundada böyle oldu ve çöpe gitti konu neden böyle oluyo bana açıklayabilicek birisi varmı acaba...?? |
|
|
|
12-28-2009, 21:13 | #2 |
link ölü, konu kilitli.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|