![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Alttaki metni sesli okuyun
ve kendi agzinizdan cikani bir dinleyin! I run each teen me? -- AYRAN İÇTİNMİ A wet each team. -- EVET İÇTİM I run each make is tea your sun each. -- AYRAN İÇMEK İSTİYORSAN İÇ Higher them in each team. -- HAYIR DEMİN İÇTİM Catch bar duck each teen? -- KAÇ BARDAK İÇTİN On bar duck each team. -- 10 BARDAK İÇTİM Why hi one why! -- VAY hayvan VAY -------------------------------------------------------------------------- Ve 2. Version: I cut I run each teen me?-- Aykut ayran içtin mi? A wet hot an the each team-- Evet Hotan da içtim Catch seen a once each teen?-- Kaç sene önce içtin? On seen a once On bar duck each team-- On sene önce on bardak içtim O hi! Hi one a back!-- Oha hayvana bak! The ran a che we chack teen me?-- Trene çivi çaktın mı? Cartoon a chack team-- Kartona çatkım. Why cro why!-- Vay kıro vay! Or hun Genc a by a benzin-- Orhan Gencebay a benziyin. O hi! Shall lama!-- Oha sallama! Wall a!-- Valla! O zoo man seen the by hun a benzin-- O zaman sende Bayhan a benziyin Ya bee get I she nee bee!-- Yaa bi git işine bee! Ye me the theme??-- Yemedi di mi? |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|