![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() - ne tür müzik dinlersin?
-metal.. -aaa ben de ametal ahıahıahıah!! -bi sktr git laaan!! -metalcisin heralde -hıı -ne güzel, akşam sende gelsene? -nereye? -kedi kesmeye!!! ahahahahazuhapuhakahayuhaploffsss -(içten) hay ebenin mebenin fıssp pıffss..... -ben metal nası takılcam Ney -önce dinleyerek... -peki dinledikten sonra metallicacı olabilcemmiiiiii? -(ben ulu orta küfür edecek kadar özürlüyüm) -ne tür müzik dinlersin? +metal, rock falan -haaaa satanistsiiin yaniiiiii +bi ****** git kt: ooo corazon nasılsın kızım? b: iyiyim teyzecim siz? kt: hamdolsun ben de iyiyim b: bıdı bıdı bıdı kt: (giysilerimi dikkatle inceleyerek) kızım sen metalci misin? b: (hee teyze metal ticareti yapıyorum ben demek istenir fakat denemez) evet teyzecim * kt: kızım sen akıllı kızsın dinleme böyle şeyler. bak onların hepsi satanist. kedi kesip kan içiyorlar. (yuh lan ne kan içmesi) onların tuzaklarına düşersin kurtulamazsın. b: (edilmek istenen küfürler yutulup) peki teyze denir ve oradan uzaklaşılır. -ne tür dinlersin. -metal. -nasıl yani pop dinlemiyormusun? -hayır. -hangi grpları dinlersin. -metallica,jduas priest,iron maiden,wasp v.b. -o ne yaa.. -sordun ya. -ya insan hiç pop dinlemez mi? -hadi hadi uza (şaşkın şaşkın gider) -ne tür dinliyorsun? -metal -haa şu satanist müziği -ulan senin ananın avradının... -ne tür müzik dinliyorsun. -metal -otur tsm dinle türkü dinle ne diye yabancılara özeniyorsun(halbuki eleman aşırı derece britney ve 50 cent hastasıdır) |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|