|
Msn Plus ve Diğer Eklentiler Msn Plus, Discovery, Bot, Cam vs. yardımcı programlar burada |
Seçenekler | Stil |
02-08-2008, 15:16 | #1 |
"Messenger M!X Live!!!*(BOMBA)*-MSN 8.0'a Plus+Discovery Karışımı Prg.^
Messenger M!X Live !!! --- (Bomba Program) --- MSN 8.0'a Plus+Discovery Karışımı Prg.
Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu MSN 8.0 a Plus ve Discovery karışımı bir program buldum Bu program ile Plustaki ve Discoverydeki çoğu özellik var (Plus taki Renkli Nick Özelliği Bulunmamakta Baştan Söliim ) Program MSN 8.0 da çalışmaktadır. Programın tek sorunu var ve bu sorun biras büyük Programın yapımcısı Thai isminde bir dil kullanıyo programın bazı bölümleri ingilizce bazı yerleride Thai dilinde Ama anlaşılıyo yani neyin ne olduğu . Öncelikle Bir Ekran Görüntüsü Veriyim : ARTIK RESİMDEKİ GİBİ DİL BOZUKLUĞU YOK... HEPSİ GİDERİLDİ... SÜPER Bİ PROGRAM MUTLAKA KULLANIN... Programı İndirmek İçin Tıklayın.... YENİ LİNK *** Alternatif Link Kısaca Programın Özellikleri :
Dikkat: Program BETA sürümdür hatalar olabilir. Programı Norton Internet Security 2006 programıyla virüs taramasından geçirdim birşey bulamadım. Sizde programı indirdikten sonra kendi virüs tarayıcınızla mutlaka taratın... |
|
|
|
06-27-2008, 20:51 | #2 |
Gerçekten yapıyorsa bunları güzelmiş.Feneyelim bakalım.
|
|
06-29-2008, 22:32 | #3 |
eft çq gslmş saol
|
|
06-29-2008, 23:03 | #4 |
gerçekten qüsel düşünülmüş bi prgram güsel paylaasım rep..
|
|
12-28-2009, 21:05 | #5 |
link ölü, konu kilitli.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|